Fiat 2 Coins

Fiat 2 Coins

Главният изпълнителен директор на Genesis Майкъл Моро се оттегля на фона на 20% съкращения на персонала и 3AC загуби

Резюме:

Майкъл Моро напусна ролята си, тъй като главен изпълнителен директор на обсадения крипто брокер Genesis. Излизането на Moro беше обявено заедно с 20% съкращаване на работната сила на компанията. Очаква се около 52 служители извън 260 служители да напуснат Genesis от сряда. Главният оперативен директор Дерар Ислим беше назначен за временен главен изпълнителен директор в рамките на продължаващ план за преструктуриране. Крипто брокерът преди това разкри контакта си с Three Arrows Capital и подаде иск за 1,2 милиарда долара в противоречие с крипто хедж фонда.

Крипто брокерът Genesis обяви напускането на главния изпълнителен директор Майкъл Моро, тъй като фирмата се опитва да се преструктурира и възстанови след контакт с проблемния крипто хедж фонд Three Arrows Capital и значителен спад на пазара на цифрови активи.

Напускането на Moro беше съпроводено с намаляване на броя на служителите на компанията, според официалното изявление за пресата в сряда. По време на пресата крипто брокерът има работна сила от 260 служители. Около 52 членове на персонала, 20% от цялата работна сила, се очаква да напуснат бизнеса от днес.

[DB] Изпълнителният директор на Genesis ще напусне, съкращава 20% от работните места: Bloomberg

– db (@tier10k) 17 август 2022 г

Genesis trading стартира като крипто брокер под Digital Currency Group през 2013 г. На услугата се приписва откриването на първоначалния отдел за извънборсова търговия с биткойни в Америка.

Заедно с напускането на Моро и съкращенията на персонала, Genesis обяви и нови назначения в ключови региони на бизнеса. Главният оперативен директор Дерар Ислим пое ролята на временен изпълнителен директор за момента.

Крипто брокерът също назначи експерта по финансови услуги Том Конхини за старши съветник и член на борда.

Главният изпълнителен директор на Genesis Майкъл Моро се оттегля на фона на 20% съкращения на персонала и загуби на 3AC 13 Майкъл Моро

Genesis подаде иск за $1,2 милиарда срещу 3AC

Тъй като заразата се разпространи от крипто пазара след срива на Terra, Genesis разкри своя контакт с проблемния крипто хедж фонд Three Arrows Capital. След като съдебна заповед за ликвидация беше издадена от съда на Британските Вирджински острови, Genesis се присъедини към обобщение на ищците, търсещи обезщетение от 3AC.

EthereumWorldNews съобщи как крипто брокерът е предявил искове на стойност 1,2 милиарда долара. По време на пресата процедурата по ликвидация на 3AC е в ход и се ръководи от фирмата за финансови консултации Teneo Restructuring.

🚨#Genesis разкрива контакт с Three Arrows Capital – Ethereum World News https://t.co/skn1NmXr04

– Новини от света на Ethereum – EWN (@EtherWorldNews) 7 юли 2022 г.