Fiat 2 Coins

Fiat 2 Coins

Изпълнителният директор на Circle (USDC) Джеръми Алер ​​подкрепя решението на Binance Stablecoin

Резюме:

Главният изпълнителен директор на Circle Джереми Алер ​​подкрепя последното съобщение за стейбълкойни на Binance. Binance каза, че USDC, TUSD и USDP ще бъдат премахнати като търгуеми активи. Потребителите ще могат да депозират и теглят тези три стейбълкойни, независимо от промяната, според съобщението. Алер ​​вярва, че този ход може увеличете полезността на USD Coin на крипто пазара. Главният изпълнителен директор на Wintermute Евгений Гаевой повтори мнението на Allaire и каза, че решението трябва да подсили общата ликвидност.

Джереми Алер, главен изпълнителен директор на USDC Issuer Circle, публично изрази подкрепа за решението на Binance да премахне три стабилни монети, включително USDC, като търгуеми активи на борсата в полза на BUSD, собствения стейбълкойн токен на Binance.

Allaire туитира, че този ход „е нещо добро“ и увеличава полезността на USDC на пазара.

SimpleFX
SimpleFX

Полезна гледна точка от @wintermute_t, която е на място. Конвергентните доларови книги на Binance – сега същите като на FTX и Coinbase – са нещо добро. Помощната програма USDC току-що се увеличи. https://t.co/QWfMx7f1cZ

— Jeremy Allaire (@jerallaire) 5 септември 2022 г

В понеделник водещата крипто борса Binance обяви, че три стабилни монети – USD Coin (USDC), TrueUSD (TUSD) и Paxos Standard (USDP), ще бъдат премахнати като търгуеми активи. Промяната трябва да влезе в сила от 29 септември 2022 г.

Освен това, потребителите с притежания в тези три стабилни монети ще преобразуват балансите си в BinanceUSD (BUSD), стабилната монета, захранвана от борсата на CZ. Изпълнителният директор Changpeng Zhao потвърди, че Binance няма да премахне тези токени от борсата, въпреки слуховете след съобщението.

Без премахване. Все още можете да депозирате и теглите USDC. Просто обединяване на цялата ликвидност в една двойка. Най-добра цена, най-ниско приплъзване за потребителите.

– CZ