Fiat 2 Coins

Fiat 2 Coins

Какво е Dogechain? Причината за огромното рали на DogeCoin

TL; DR

Най-добрата мем монета, $Doge, разширява полезността си заедно с пускането на тази блокчейн платформа Dogechain. Притежателите на Dogecoin могат да свържат притежанията си с Dogechain и да се свържат с мрежите DeFi Apps и потенциални бъдещи NFT пазари.

Мем монетите като Dogecoin и Shiba Inu се повишиха вчера, като Dogecoin се увеличи с 15% само за ден. Зад това рали на мем монети стои стартирането на DogeChain, L2 мрежата на DogeCoin, която може да донесе повече полезност на Doge.

Какво е DogeChain?

DogeChain, брандиран като Layer 2 за DogeCoin, има за цел да зареди $Doge чрез предоставяне на крипто приложения, като например NFT, игри и DeFi за общността $Doge. Това дава на притежателите на $Dogechain повече полезност, отколкото да държат своите монети и очакват с нетърпение да подобрят стойността им.

Въпреки че се нарича мрежа от слой 2, това не е истината, тъй като DogeCoin се прави в друга мрежа на Polygon Edge, може би един от най-популярните слоеве 2 на Ethereum.

Създаден от притежатели на додж, за притежателите на додж, DogeChain не е „официален“ проект на доджкойн. Държавният Twitter акаунт на тази фондация Dogecoin потвърди това чрез ретуитване на съобщението по-долу.

Твърденията в платените медии, че Dogecoin стартира тестова мрежа „Dogechain“, са неверни. Нито @dogecoin, @dogecoin_devs, нито @billyM2k @ummjackson или други, свързани с @DogecoinFdn, не са свързани по никакъв начин с токена.

Йенс Вихерс

Как ще преминете през DogeChain?

Притежателите на DogeCoin могат да преминат през връзката „Bridge $Doge to DogeChain“, за да свържат своя $Doge в такава верига.

След свързване, притежателите на Dogecoin ще получат Wrapped DogeCoin ($WDoge), който могат да използват, за да се свържат с всички DeFi приложения на Dogecoin в допълнение към всички потенциални NFT пазари и игри.

Въз основа на екипа на Dogechain, числата във веригата са се увеличили експоненциално от стартирането. Мрежата е спечелила приблизително 58 000 портфейла и много повече от 480 000 транзакции.

Обещание за еърдроп?

Покачването на очарованието от веригата може да е свързано с обещанието на сайта, че притежателите на Doge в крайна сметка ще получат безплатен еърдроп на DogeChain ($DG) по-късно през цялата година, което има моментна снимка, която ще бъде проучена скоро.

Продължете с повишено внимание.

Много потребители преминават към Dogechain и много други предупреждават потребителите да използват мост с повишено внимание.

Чудите се кой проект на #DogeChain ще бъде първи. Има много възможности, просто осъзнайте, че това е карнавална игра на понци в този момент с риск. Някои могат да направят убийство, като се върнат по-рано, но повечето ще заседнете, държейки безполезни чанти. Приемайте печалби и намалявайте риска често

– IncomeSharks (@IncomeSharks) 17 август 2022 г

Някои потребители сравняват мрежата с предишни вериги, като например Binance Smart Chain или BSC, където беше невероятно лесна задача да се пуснат нови токени и издърпванията бяха често срещани. Roc Zacharias, съоснователят на Polygon, туитира, за да заяви, че това е „буквално Дивият запад на Dogechain“.

Според него много по-сериозни DeFi проекти, като например QuickSwap, FraxFinance, FraxSwap и Beefy Finance, несъмнено скоро ще се интегрират с Dogechain.

Интересното е, че конкурентната мем монета Shiba Inu може скоро да пусне своя L2 токен. Може ли това да функционира като начало на сезона на мем монетите?