Fiat 2 Coins

Fiat 2 Coins

Притежанията на търговски книжа на Tether (USDT) на стойност 8,5 милиарда долара са валидирани от BDO Audit

Резюме:

Издателят на стабилни монети USDT Tether публикува най-новия доклад за своите резерви. Докладът беше независимо одитиран от BDO, значима счетоводна фирма, класирана в петте най-забележителни в световен мащаб. Одитът от петък разкри допълнителен спад в притежанията на търговски книжа на фирмата през последното тримесечие. Паричните наличности и банковите депозити също са се увеличили според одита. Tether по-рано обяви планове за свиване на търговските книжа до нула до края на 2022 г. Фирмата за цифрови активи все още държи около 8,5 милиарда долара краткосрочни дългове към момента на публикуване.

Tether, фирмата за дигитални активи, която стои зад най-големия стейбълкойн в крипто USDT, публикува своя тримесечен доклад за увереност, независимо одитиран от най-високо класираната публична счетоводна компания, наречена BDO, в петък.

Емитентът на стабилни монети използва услугата на BDO като начин да помогне за разширяване на валидирането на доклада за консолидираните резерви, публикуван по-рано. Всъщност докладът се съсредоточава върху активите, притежавани от бизнеса към края на второто тримесечие на 2022 г.

Tether публикува независим одиторски доклад от топ 5 счетоводна фирма BDO, засилвайки своята отдаденост на прозрачността и разкривайки друго голямо намаление на холдингите с търговски книжаhttps://t.co/an5O5KX8xd

– Tether (@Tether_to) 19 август 2022 г

Докладът на BDO потвърждава доклада на Tether за неговите резерви от стабилни монети

В съответствие с оценката на BDO за резервите на Tether, търговските книжа са намалели с 58%. През последното тримесечие на 2022 г. количеството на такова участие в резервите на фирмата се сви от 20 милиарда долара на 8,5 милиарда долара.

По-специално, това е в съответствие с предишната реторика на техническия директор Паоло Ардоино относно плановете за значително намаляване на краткосрочния корпоративен дълг, държан от емитента на стейбълкойни. Ardoino беше цитиран по-рано през цялата година фактът, че гигантът за цифрови активи ще намали своите търговски книжа до нула до края на 2022 г.

Търговски книжа на Tether (USDT) на стойност 8,5 милиарда долара, валидирани от BDO Audit 12 Главен технически директор Паоло Ардоино (Източник: Finyear)

През последното тримесечие бизнесът също така е увеличил паричните наличности и банковите депозити с около 32%, според одиторския доклад от петък. Освен това одитът от петък потвърди твърденията за резерви на фирмата за активи, държани до 30 юни 2022 г.

Общите консолидирани активи на Групата възлизат най-малко на 66 409 619 424 щатски долара. Общите консолидирани пасиви на Групата възлизат на 66 218 725 778 щатски долара, от които 66 204 234 509 щатски долара се отнасят за издадени цифрови токени. Консолидираните активи на Групата надвишават нейните консолидирани пасиви. Пълната обща сума на брутните консолидирани договори стойността на обратно изкупуване, свързана с всички издадени цифрови токени, включително тези, държани от Групата, е добавена до 66 430 393 253 щатски долара. Консолидираната сума, свързана с цифрови токени, държани от Групата, но не в нейния трезорен портфейл, е добавена до 226 158 744 щатски долара.

До 30 юни, много повече от 58% намаление на търговските книжа на Tether спрямо предходното тримесечие от $20 милиарда на $8,5 милиарда.
Портфолиото на CP несъмнено ще бъде 200 милиона долара до края на август и 0 милиона до края на октомври. https://t.co/g5lJgs1r3n

– Паоло Ардоино 🕳🥊 (@paoloardoino) 19 август 2022 г.

По време на пресата USDT на Tether остава най-добрият стейбълкойн в крипто с над 60 милиарда долара пазарна капитализация. USDC на Circle е най-близкият конкурент с пазарна капитализация над $50 милиарда, според данни от CoinMarketCap.

Ardoino изрази мнение, че тази фирма планира да запази мястото си на върха, като същевременно предоставя полезност за тази глобална цифрова икономика.

Търговски книжа на Tether (USDT) на стойност 8,5 милиарда долара, валидирани от BDO Audit 13 Пазарна капитализация на USDT (Източник: CoinMarketCap