Fiat 2 Coins

Fiat 2 Coins

Седмицата на сливането: По-малко от 24 часа до надстройката на PoS на Ethereum, как са подготвени крипто борсите?

Резюме:

Големите крипто борси като Binance, Coinbase и FTX публикуваха своите оперативни планове за сливането. Въпреки че някои планове се различават, повечето платформи възнамеряват да поддържат преминаването на Ethereum от доказателство за работа към доказателство за залог. Сливането е по-малко от 24 часа далеч по време на пресата. Разработчиците очакват актуализацията за Париж да се появи на живо и да сигнализира за пълното надграждане между късно в сряда и началото на четвъртък тази седмица.

Борсите за криптовалута очертаха своите оперативни планове за търговия с Ether (ETH) преди забележителното консенсусно преминаване на Ethereum, което се очаква да се случи тази седмица. Всички платформи като Binance, FTX и Coinbase поддържат надстройката на Ethereum според отчетите.

По време на пресата сливането, което е преходът на Ethereum от текущия му механизъм за доказателство за работа към по-енергийно ефективния модел за доказателство за залог, е на по-малко от 24 часа. Както беше съобщено по-рано, надстройката ще започне, когато блокчейнът на ETH достигне крайна обща трудност при височина на блока 58 750 000 000.

SimpleFX
SimpleFX

В момента остават по-малко от 5000 блока до пълното надграждане.

Крипто борсите се подготвят за сливането

Трябва да се отбележи, че борсите могат да променят плановете си преди надстройката. На потребителите се препоръчва да проверят предпочитаната от тях платформа за търговия за актуална информация.

Binance

Binance планира да спре депозити и тегления на 15 септември в 00:30 UTC за ETH/ERC-20. Поддръжката за разклонени токени ще бъде оценена. Ако има раздвоен токен, той ще бъде кредитиран в съотношение 1:1.

Coinbase

Coinbase планира да спре ETH/ERC-20 депозити и тегления няколко часа преди сливането като предпазна мярка. Не трябва да има никакво въздействие върху търговията с ETH или ERC-20 токени в централизираните продукти на Coinbase

FTX

FTX се фокусира върху поддържането на непрекъсната търговия и не планира да спира или урежда ETH фючърси преди сливането. ETH фючърсите и постоянните договори ще проследяват цената на PoS Ethereum след сливането.

Разработчикът на Web3 Jump публикува тема в сряда с допълнителна информация за борсите и техните планове за сливане, включително Kucoin, OKX и Bybit, за да споменем няколко.

1/ Заедно с обединяването на часове, има много въпроси относно това какво несъмнено ще правят борсите.

Ето списък, който ще ви помогне да се ориентирате в този вълнуващ момент от историята на крипто.

Но не забравяйте, че информацията по-долу може да се промени бързо. Всяка борса трябва да бъде консултирана.

– jump_crypto 🔥💃🏻 (@jump_) 14 септември 2022 г.