Fiat 2 Coins

Fiat 2 Coins

Седмицата на сливането: Bybit за поддръжка на ETHW Fork, разпределение на токени 8 часа след превключване на Ethereum PoS

Резюме:

Крипто борсата Bybit възнамерява да подпомогне ETHW, доказателството за работа хард форк на блокчейна на Ethereum. Bybit каза, че ETHW токените ще бъдат изброени след сливането. Крипто борсата може също така да поддържа airdrops, депозити и търговия с ETHW монети осем часа след подобряване на.

Основната борса за криптовалути Bybit ще поддържа хард форка за доказателство за работа на Ethereum, наречен ETHW, обяви платформата с актуализация на уебсайта и туит в сряда. Освен това борсата ще поддържа ETHW token airdrops и търговия след сливане.

Борсата сподели заглавията на новините преди предстоящото надграждане на Ethereum от proof-of-work до proof-of-stake. „Сливането“, тъй като надграждането е добре известно в крипто общността, е на часове по време на пресата.

SimpleFX
SimpleFX

Ethereum PoS ще приеме енергийно ефективен механизъм за консенсус и ще използва участниците в мрежата със заложен етер (ETH) за мрежова сигурност наред с други ключови нужди на блокчейн. Тези участници се наричат ​​​​залози в много PoS мрежа и по същество биха заменили миньорите.

Bybit ГОТОВИ ДА разпространява ETHW токени ВЕДНАГА СЛЕД Сливането

Bybit каза, че ETHW токените ще бъдат разпространени осем часа след като сливането стане активно. Борсата планира да подпомогне еърдропа, хард-форк депозитите на токени и търговията. Bybit може също да посочи ETHW/USDT за фючърсна търговия чрез безсрочен договор.

🔥 Ние поддържаме $ETHW airdrop, депозит и ETHW/USDT спот търговия след #TheMerge на 15 септември.

⏱️ $ETHW airdrop несъмнено ще бъде завършен в рамките на 8 часа след това сливане.

👉 Получете повече информация: https://t.co/u0CcA1cptG

🙌 Депозирайте своите $ETH в Bybit: https://t.co/ozRIbaWZO8 pic.twitter.com/5V1nLVT6kw

– Bybit (@Bybit_Official) 14 септември 2022 г

Във вторник EthereumWorldNews съобщи за актуализация на графика от ETHPoW, екипът, който стои зад плановете за твърдо разклонение на блокчейна на Ethereum чрез сливане и поддържане на PoW екосистема. Процедурата ще поддържа историята на блоковете на Ethereum до надграждането на PoS.

ETHPoW планира да стартира своята децентрализирана PoW мрежа в рамките на един ден след надграждането на PoS на Ethereum. Остава неясно колко борси възнамеряват да поддържат ETHPoW по време на пресата. Платформи като Deribit и OKX казаха, че токените могат да бъдат изброени, ако потребителите покажат търсене на такива монети.

Въпреки това, основните заинтересовани страни като Tether (USDT) и Circle (USDC) обикновено не планират да поддържат разклонени протоколи или монети по време на пресата.