Fiat 2 Coins

Fiat 2 Coins

Хешрейтът на Ethereum Classic отчита рекордно високо ниво преди предстоящото сливане на ETH

Хешрейтът на ETCs вече е достигнал ATH от 47/THs. Изкачването се приписва на високата активност на копаене, отчетена за мрежата преди предстоящото сливане.

Наречен като паралелна версия с блокчейна на Ethereum, хешрейтът на Ethereum Classic е нарушил обичайните си показатели, за да достигне най-много за всички времена от 47 Terra Hashes в секунда. Нарастващите числа по отношение на хешрейта вече са акредитирани към стартирането с предстоящото сливане на Ethereum, което е планирано да започне на 15 септември.

ETC Митинги ПРЕДИ СЛИВАНЕТО

Хешрейтът на Ethereum classic премина 47/THs в секунда, което означава най-висок хешрейт за всички времена на криптовалутата, за да се присъедини преди предстоящото сливане на Ethereum.

SimpleFX
SimpleFX

В крипто терминологията скоростта на хеширане идентифицира количеството изчислителна мощност, което се използва за копаене на блокове и обработка на транзакции в мрежата за доказателство за работа.

Хешрейтът може да бъде много ефективен стандарт за измерване на скоростта с компютъра на копача при завършване на тези сложни изчисления. В общия практически смисъл скоростта на хеширане е само количеството пъти в секунда, когато компютрите в мрежата „хешират данни“, за да копаят блокове и да решават сложни низове от алгоритмични данни, за да проверят крипто транзакции.

ETC съобщава за често покачване на скоростта на хеширане, отбелязвайки увеличение от близо 480% досега. Преди сливането цената на ETC в допълнение се повиши значително. По време на пресата токенът се намира на цена от $36,53, което е увеличение с 13,93 през последния ден.

Ето! #EthereumClassic създава почивка!!!! LFG!