Fiat 2 Coins

Fiat 2 Coins

Хешрейтът на Ethereum Classic расте главоломно преди предстоящото сливане на Ethereum

Хешрейтът на ETC достигна най-високата си стойност за всички времена от 64 Terra Hashes. Нарастващият хешрейт показва повишена активност на копаене в ETC мрежата

Хешрейтът на Ethereum Classic надхвърли обичайните си показатели, издигайки се до нови върхове от 64 TH/s.

Онлайн активността на Ethereum Classic нараства преди предстоящото надграждане на сливането

Хешрейтът на Ethereum Classic се е удвоил през последния месец. Данните, получени от MinerStats, показват увеличение от приблизително 200% в хешрейта на ETC, което включва скок от 30TH/s до 64TH/s за един месец

SimpleFX
SimpleFX

#JASNews Ethereum #Merge приблизително ще се случи утре, плюс скоростта на хеширане на цялата мрежа на #EthereumClassic надхвърли 60TH/s! pic.twitter.com/UvAughGjfs

– JASMINER (@jasminer_com) 14 септември 2022 г

Масовото изселване на крипто копачи, подтикнато от предстоящото внедряване на сливането на Ethereum, изглежда е сред основните източници, допринасящи за увеличения хешрейт на ETC.

Предвижда се блокчейнът на Ethereum да претърпи значително мрежово надграждане между 13-15 септември. Наречен „сливане“, надстройката ще промени съществуващия консенсус за доказателство за работа на Ethereum в доказателство за залог, което ще направи блокчейна устойчив и енергийно ефективен в дългосрочен план.

Наред с внедряването на основните промени, Ethereum, след своята актуализация на PoS, вече няма да поддържа традиционно крипто копаене. За да копаят крипто транзакции в Ethereum, миньорите ще трябва да залагат фиксирано количество крипто за удостоверяване на онлайн транзакции.

Няколко крипто копачи мигрират към други PoW блокчейни с надеждата да продължат традиционното си крипто копаене, тъй като повечето от тях са направили сериозни инвестиции чрез закупуване на скъпо оборудване и оборудване за крипто копаене.

Масовата миграция на крипто копачи към Ethereum Classic също е една от значителните движещи сили, които насочват неговия хешрейт към достигане на нови върхове.

Освен това, родният токен на Ethereum Classic $ETC също се повиши с 5,71% по време на пресата, търгувайки се на $37,91 през последните 24 часа.

Hashrate, в крипто терминологията, се отнася до общото количество изчислителна мощност, която се използва при обработката на транзакции с криптовалута в мрежа за доказателство за работа. Високият хешрейт обикновено показва защитена мрежа, което допълнително демонстрира, че голяма група копачи в момента проверяват транзакции в блокчейн.

В допълнение към това, нова публикация в блог, публикувана от 2miners, гласи, че Ethereum Classic, Ravencoin и Ergo са едни от най-безопасните PoW блокчейни, с които да работите след актуализацията на сливането на ETH.

„В момента най-печелившите монети след Ethereum са Ravencoin, Firo, Cortex, Ergo, Aeternity, Beam, Bitcoin Gold, Ethereum Classic и Callisto.“

Блогът също така е посветил цял раздел на това как миньорите все още могат да копаят крипто, използвайки своите скъпи графични процесори, след дългоочакваното събитие за сливане.