Fiat 2 Coins

Fiat 2 Coins

Швейцарската банка SEBA пуска услуги за залагане на Ethereum за институционални клиенти

Швейцарската банка SEBA стартира услуга за залагане на Ethereum за институционални клиенти. Кредиторът е напълно регулиран и казва, че клиентите вече са поискали услуги за залагане. Залагането на Ethereum и количеството валидатори също достигнаха най-високите си стойности за всички времена.

Швейцарската SEBA Bank стартира услуга за залагане за институционални клиенти, по същия начин, по който се определя сливането на Ethereum. Кредиторът публикува съобщение за новини на 7 септември, в което се казва, че отговаря на търсенето от институции, които показват очарование от такива услуги като залагане и DeFi.

Платформата за управление на залагане на банката позволява на клиентите да залагат на редица протоколи, включително Ethereum, Polkadot и Tezos. Планира да включи поддръжка за добавени протоколи в обозримо бъдеще.

Говорейки за търсенето на тези услуги заедно със самото сливане, ръководителят на SEBA Bank за технологии и клиентски решения Матиас Шютц казва,

SimpleFX
SimpleFX

„Сливането на Ethereum може да бъде очакван и важен крайъгълен камък с втората по големина криптовалута в света, предоставяйки подобрения заради своите потребители в регионите на сигурност, скалируемост и устойчивост. Стартирането на вашите услуги за залагане на Ethereum ще позволи на институционалните инвеститори да експериментират с неразделна роля в осигуряването на продължаващото бъдеще на мрежата, с доверен, сигурен и напълно регулиран контрагент.“

SEBA Bank наистина е крипто банка, която е напълно регулирана и предлага множество решения, включително търговски и кредитни услуги. Залагайки на Ethereum, компанията се надява да създаде институционални клиенти, които искат да помогнат за защитата на мрежата.

Числата за залагане на Ethereum достигат нови върхове

Тъй като Ethereum е готов да се превърне в мрежа Proof-of-Stake, количеството на валидаторите и заложените ETH достигна рекордни стойности за всички времена. Дневните активни валидатори вече са над 421 000, тъй като количеството на заложените ETH достига близо 13,5 милиона.

SEBA Bank ще добави нови валидатори, като предлага залагане на ETH Заложен етер: beaconcha.in

Няколко анализатори вече обсъждат въздействието на това сливане върху цената на Ethereum, много от които виждат отлично представяне на актива през следващите години. Евън Ван Нес, видна фигура в крипто пространството, каза в Twitter, че Proof-of-Stake предлага икономическа сигурност, като каза, че криптовалутата може да издържи около 25 милиона долара месечен натиск за продажба.

С PoW, за да не намалява покупната цена:

* $ETH се нуждае от ~$600 милиона месечно в нов капитал
* $BTC се нуждае от ~$600 милиона месечно в нов капитал

С PoS, скоро след сливането, за да не намалява покупната цена:

* ETH се нуждае от 0 нов капитал
* ETH може да поеме около ~$25 милиона месечен натиск за продажба

– Евън Ван Нес 🐼 ➡️ 🐬 (@evan_van_ness) 6 септември 2022 г.

Той също така спомена още един важен момент, че наградите за залагане на ETH скоро могат да бъдат ликвидни, което може да привлече повече залагащи на борда. Това също ще добави допълнителен натиск при купуване.

Следващите няколко дни ще доведат до интензивна дискусия за бъдещето на Ethereum. Перспективите изглеждат добри в момента, като голямо надграждане е примамливо близо и по-важни ще предстоят през следващите няколко години.