Fiat 2 Coins

Fiat 2 Coins

Genesis CEO Michael Moro trækker sig midt i 20% personalenedskæringer og 3AC-tab

Resumé:

Michael Moro har forladt sin stilling, fordi administrerende direktør for den belejrede kryptomægler Genesis. Moros exit blev annonceret sammen med en nedskæring på 20 % i virksomhedens arbejdsstyrke. Omkring 52 ansatte uden for 260 ansatte forventes at forlade Genesis fra og med onsdag. Chief Operating Officer Derar Islim var udnævnt til midlertidig administrerende direktør inden for en fortsat omstruktureringsplan. Kryptomægleren afslørede tidligere sin kontakt med Three Arrows Capital og indgav et krav på 1,2 milliarder dollars i modstrid med kryptohedgefonden.

Crypto-mæglerfirmaet Genesis meddelte, at CEO Michael Moro forlader virksomheden, fordi firmaet forsøger at omstrukturere og komme sig efter kontakt med den urolige krypto-hedgefond Three Arrows Capital og en væsentlig nedtur på markedet for digitale aktiver.

Moros exit var sammen med en nedskæring i virksomhedens medarbejderantal, ifølge den officielle pressemeddelelse onsdag. På pressetidspunktet har kryptomægleren en arbejdsstyrke på 260 ansatte. Omkring 52 medarbejdere, 20 % af den samlede arbejdsstyrke, forventes at forlade virksomheden med start i dag.

[DB] Genesis CEO forlader, nedskærer 20% af jobs: Bloomberg

– db (@tier10k) 17. august 2022

Genesis-handel blev lanceret som værende en kryptomægler under Digital Currency Group i 2013. Tjenesten krediteres med at åbne den første håndkøbsafdeling for bitcoin-handel i Amerika.

Sammen med Moros exit og personalenedskæringer annoncerede Genesis også nye udnævnelser i nøgleområder i virksomheden. Chief Operating Officer Derar Islim har påtaget sig rollen som midlertidig administrerende direktør for øjeblikket.

Kryptomægleren udnævnte også finansiel serviceekspert Tom Conheeney som seniorrådgiver og bestyrelsesmedlem.

Genesis CEO Michael Moro trækker sig midt i 20 % personalenedskæringer og 3AC-tab 13 Michael Moro

Genesis indgav et krav på $1,2 milliarder mod 3AC

Da smitten spredte sig fra kryptomarkedet efter Terras nedbrud, afslørede Genesis sin kontakt med den urolige kryptohedgefond Three Arrows Capital. Efter en likvidationsretskendelse blev udstedt af en domstol i British Virgin Islands, sluttede Genesis sig til et resumé af sagsøgere, der søgte erstatning fra 3AC.

EthereumWorldNews rapporterede, hvordan kryptomægleren indgav krav til en værdi af 1,2 milliarder dollars. På pressetidspunktet er 3AC’s likvidationsbehandling i gang og ledet af det finansielle rådgivningsfirma Teneo Restructuring.

🚨#Genesis afslører kontakt med Three Arrows Capital – Ethereum World News https://t.co/skn1NmXr04

– Ethereum World News – EWN (@EtherWorldNews) 7. juli 2022