Fiat 2 Coins

Fiat 2 Coins

Què és Dogechain? La raó darrere de la manifestació massiva de DogeCoin

TL;DR

La millor moneda de meme, $Doge, està ampliant la seva utilitat juntament amb el llançament d’aquesta plataforma de cadena de blocs Dogechain. Els titulars de Dogecoin poden unir les seves participacions a Dogechain i connectar-se a les xarxes DeFi Apps i a possibles futurs mercats NFT.

Les monedes memes com Dogecoin i Shiba Inu van augmentar ahir, amb Dogecoin augmentant un 15% en només un dia. Darrere d’aquest míting de monedes, hi havia el llançament de DogeChain, la xarxa L2 de DogeCoin que podria aportar més utilitat a Doge.

Què és DogeChain?

DogeChain amb la marca Layer 2 per a DogeCoin té com a objectiu augmentar $Doge aportant aplicacions criptogràfiques com ara NFT, jocs i DeFi per a la comunitat $Doge. Això ofereix als titulars de $Dogechain un augment de la utilitat que mantenir les seves monedes i esperar que millorin el valor.

Tot i que es coneix com a xarxa de capa 2, no és realment la veritat, ja que DogeCoin es fa en una altra xarxa a Polygon Edge, potser una de les capa 2 d’Ethereum més populars.

Creat per titulars de Doge, per als titulars de Doge, DogeChain no és un projecte “oficial” de DogeCoin. El compte estatal de Twitter d’aquesta fundació Dogecoin ho va confirmar retuitejant el missatge següent.

Les afirmacions en mitjans de pagament que Dogecoin va llançar una xarxa de prova “Dogechain” són falses. Ni @dogecoin, @dogecoin_devs, ni @billyM2k @ummjackson o altres relacionats amb @DogecoinFdn estan associats de cap manera amb el testimoni.

Jens Wiechers

Com faràs un pont a DogeChain?

Els titulars de DogeCoin poden passar per la connexió “Bridge $Doge to DogeChain” per connectar el seu $Doge en aquesta cadena.

Un cop fet el pont, els titulars de Dogecoin rebran Wrapped DogeCoin ($WDoge), que podran utilitzar per connectar-se a totes les aplicacions DeFi de Dogecoin, a més de qualsevol possible mercat i joc de NFT.

Basat en l’equip Dogechain, els números a la cadena han augmentat exponencialment des del llançament. La xarxa ha guanyat aproximadament 58.000 carteres i molt més de 480.000 transaccions.

Promesa per al llançament aeri?

L’augment de la fascinació per la cadena pot estar relacionat amb una promesa al lloc que els titulars de Doge eventualment obtindran un llançament gratuït de DogeChain ($DG) més tard durant tot l’any, que té una instantània que s’estudiarà aviat.

Procediu amb precaució.

Molts usuaris estan fent ponts a Dogechain i molts més adverteixen als usuaris que facin ponts amb precaució.

Em pregunto quin projecte #DogeChain serà el primer. Hi ha una gran oportunitat, només adonar-se que és un joc de ponzi de carnaval en aquest moment amb risc. Alguns poden fer una matança tornar aviat, però la majoria us quedareu atrapats amb bosses sense valor. Obteniu beneficis i reduïu-vos els riscos sovint

– IncomeSharks (@IncomeSharks) 17 d’agost de 2022

Alguns usuaris han comparat la xarxa amb cadenes anteriors, com per exemple Binance Smart Chain o BSC, on havia estat una tasca increïblement fàcil llançar nous fitxes i els rugpulls eren habituals. Roc Zacharias, el cofundador de Polygon, va tuitejar per afirmar que és “literalment el salvatge oest a Dogechain”.

D’acord amb ell, projectes DeFi molt més seriosos com per exemple QuickSwap, FraxFinance, FraxSwap i Beefy Finance, sens dubte, s’integraran aviat amb Dogechain.

Curiosament, la moneda meme rival Shiba Inu es pot configurar per llançar el seu testimoni L2 aviat. Això podria funcionar com a començament de la temporada de monedes memes?