Fiat 2 Coins

Fiat 2 Coins

Hvad er Dogechain? Årsagen bag DogeCoins massive rally

TL;DR

Den bedste meme-mønt, $Doge, udvider sin nytteværdi sammen med lanceringen af ​​denne blockchain-platform Dogechain. Dogecoin-indehavere kan bygge bro over deres beholdninger til Dogechain og oprette forbindelse til netværkene DeFi Apps og potentielle fremtidige NFT-markedspladser.

Meme-mønter som Dogecoin og Shiba Inu steg i går, hvor Dogecoin steg 15% på kun en dag. Bag dette meme-mønt-rally stod lanceringen af ​​DogeChain, DogeCoins L2-netværk, der kunne bringe mere nytte til Doge.

Hvad er DogeChain?

DogeChain mærket som Layer 2 for DogeCoin har til formål at supercharge $Doge ved at bringe kryptoapplikationer som for eksempel NFT’er, spil og DeFi til $Doge Community. Dette giver $Dogechain-indehavere en større nytteværdi end at holde deres mønter og se frem til, at de forbedres i værdi.

Selvom det omtales som et Layer 2-netværk, er det ikke rigtig sandheden, da DogeCoin er lavet i et andet netværk på Polygon Edge, måske et af de mest populære Ethereum-lag 2.

Bygget af Doge-holdere, for Doge-holdere, DogeChain er ikke et “officielt” DogeCoin-projekt. Den statslige Twitter-konto for denne Dogecoin-fond bekræftede dette ved at retweete nedenstående besked.

Påstande i betalte medier om, at Dogecoin lancerede et “Dogechain”-testnetværk, er falske. Hverken @dogecoin, @dogecoin_devs eller @billyM2k @ummjackson eller andre forbundet med @DogecoinFdn kommer på nogen måde forbundet med tokenet.

Jens Wiechers

Hvordan vil du bygge bro på DogeChain?

DogeCoin-indehavere kan gå gennem “Bridge $Doge to DogeChain”-forbindelsen for at bygge bro over deres $Doge i en sådan kæde.

Når de er brokoblet, vil Dogecoin-indehavere modtage Wrapped DogeCoin ($WDoge), som de kan bruge til at oprette forbindelse til alle DeFi-apps på Dogecoin ud over eventuelle potentielle NFT-markedspladser og -spil.

Baseret på Dogechain-teamet er antallet af kæder steget eksponentielt siden lanceringen. Netværket har fået omkring 58.000 tegnebøger og meget mere end 480.000 transaktioner.

Løfte om airdrop?

Opsvinget i fascinationen af ​​kæden kan være relateret til et løfte på webstedet om, at Doge-indehavere i sidste ende vil få dig selv en gratis DogeChain ($DG) airdrop senere på hele året, som har et øjebliksbillede, der snart skal studeres.

Fortsæt med forsigtighed.

Mange brugere bygger bro til Dogechain, og mange flere advarer brugere om at bygge bro med forsigtighed.

Gad vide hvilket #DogeChain-projekt der vil tæppe først. En stor mulighed der, bare indse, at det er et karneval ponzi spil på dette tidspunkt med risikabelt. Nogle kan gøre et drab ved at komme tilbage tidligt, men de fleste vil du blive hængende med værdiløse tasker. Tag overskud og fjern risikoen ofte

– IncomeSharks (@IncomeSharks) 17. august 2022

Nogle brugere har sammenlignet netværket med tidligere kæder som for eksempel Binance Smart Chain eller BSC, hvor det havde været en utrolig nem opgave at lancere nye tokens, og rugpulls var almindelige. Roc Zacharias, medstifteren af ​​Polygon tweeted for at sige, at det er “bogstaveligt talt det vilde vesten på Dogechain”.

I overensstemmelse med ham vil meget mere seriøse DeFi-projekter som for eksempel QuickSwap, FraxFinance, FraxSwap og Beefy Finance utvivlsomt snart blive integreret med Dogechain.

Interessant rivaliserende meme-mønt Shiba Inu kan indstilles til at lancere sin L2-token snart. Kunne dette fungere som begyndelsen på meme-møntsæsonen?