Fiat 2 Coins

Fiat 2 Coins

Canadian Pension Fund CDPQ Writes Off $200 Million Worth Of CAD Investment To Celsius Network

L’empresa canadenca de gestió d’inversions CDPQ ha cancel·lat la seva inversió de 200 milions de dòlars a la xarxa Celsius. L’empresa havia invertit anteriorment la seva participació a Celsius l’octubre de 2022.

L’empresa líder en gestió d’inversions per a pensions juntament amb altres fons governamentals al Quebec, Caisse de Depot et Placement du Quebec, coneguda popularment com CDPQ, ha cancel·lat 200 milions de dòlars d’inversió en CAD a la plataforma de prestadors criptogràfics amb problemes Celsius Network.

El CDPQ renuncia a la seva participació de 200 milions de dòlars en Celsius, diu que la seva arribada dins del sector va ser “MASSA PRÒCIDA”

D’acord amb un informe escrit publicat per La Presse, CDPQ, una destacada empresa de gestió d’inversions canadenca ha renunciat a la seva participació de 200 milions de dòlars dins de la problemàtica plataforma criptogràfica Celsius Network LLC.

El fons de pensions canadenc CDPQ cancel·la una inversió de 200 milions de dòlars CAD a Celsius, “Vam arribar massa aviat al sector que estava en transició”

Diu que no farà cap aposta dins de la indústria criptogràficahttps://t.co/YzcIJlObqm

– db (@tier10k) 17 d’agost de 2022

Mentre assistia a una presentació sobre els resultats semestrals de l’empresa, el president i conseller delegat de l’empresa, Charles Emond, va compartir les seves opinions i va afegir que la decisió de CDPQ d’incursió en el sector de la criptografia volàtil era “massa aviat”, la qual cosa els va portar finalment a trobar aquest tipus de una brusca convulsió financera.

“Per a nosaltres, està clar, quan mirem tot això, hem arribat massa aviat al sector que estava en transició”, tal com va comentar Emond en assistir dimecres a la presentació.

Segons un informe de Bloomberg, CDPQ ha tingut una pèrdua del 7,9% en el primer semestre de l’any sencer, acompanyat d’una notable reducció dels seus actius nets. La cartera fixa de la firma també s’havia reduït un 13,1% juntament amb les importants caigudes registrades en la seva cartera d’accions i de capital privat.

CDPQ havia emès anteriorment un comunicat afegint la forma en què la companyia havia invertit una petita cartera dels seus fons en tecnologies noves i més arriscades; no obstant això, més tard va afegir el fet que la inversió apostada amb Celsius no “està funcionant bé” en comparació amb les seves altres inversions.

“Una part extremadament petita de la nostra cartera global està compromesa amb les noves tecnologies, que inclouen empreses innovadores i de gran creixement en sectors més arriscats que ofereixen la perspectiva de rendiments superiors, i també han proporcionat rendiments excepcionals als vostres clients durant diversos anys… No obstant això, uns quants de les nostres inversions, com la de Celsius, no funcionen innecessàriament”. La declaració de Caise es va fer notar a més.

Celsius Network havia convidat a un seguit d’escrutini més intens quan l’empresa va anunciar la seva decisió d’evitar les seves retirades citant “condicions extremes del mercat”. L’empresa es va declarar en fallida del capítol 11 el 14 de juliol i va començar a reestructurar les seves finances.

No obstant això, l’empresa va patir diversos trastorns com a conseqüència, incloent-hi diverses demandes que descriuen la incapacitat de l’empresa per liquidar els seus deutes.

Tanmateix, a finals de febrer de 2021, vam descobrir que Celsius ens havia mentit. Que no havien cobert les nostres activitats, ni tampoc les fluctuacions dels preus dels criptoactius. La cartera completa de l’empresa tenia un contacte nu amb el mercat.

– 0xb1 (@0x_b1) 7 de juliol de 2022

Imatge: CDPQ/Twitter