Fiat 2 Coins

Fiat 2 Coins

Canadian Pension Fund CDPQ afskriver $200 millioner CAD-investeringer til Celsius Network

Det canadiske investeringsforvaltningsfirma CDPQ har afskrevet sin investering på 200 millioner dollars til Celsius-netværket. Firmaet havde tidligere investeret sin andel i Celsius i oktober 2022

Førende investeringsforvaltningsfirma for pension sammen med andre statslige fonde i Quebec, Caisse de Depot et Placement du Quebec, populært kendt som CDPQ, har afskrevet $200 millioner i CAD-investeringer til den problematiske kryptolånerplatform Celsius Network.

CDPQ giver afkald på sin andel på 200 millioner dollars i Celsius, siger, at dens ankomst INDENFOR sektoren var “FOR TIDLIG”

I overensstemmelse med en skriftlig rapport udgivet af La Presse, CDPQ, har et fremtrædende canadisk investeringsforvaltningsfirma givet afkald på sin andel på $200 millioner i den urolige kryptoplatform Celsius Network LLC.

Den canadiske pensionsfond CDPQ afskriver $200 mio. CAD-investering i Celsius, “Vi ankom for tidligt i sektoren, der var i forandring”

siger, at den ikke vil foretage nogen væddemål inden for kryptoindustrien https://t.co/YzcIJlObqm

– db (@tier10k) 17. august 2022

Mens han deltog i en præsentation af firmaets halvårlige resultater, delte virksomhedens præsident og administrerende direktør Charles Emond sine meninger og tilføjede, at CDPQs beslutning om at rykke ind i den flygtige kryptosektor var “for tidligt”, hvilket i sidste ende fik dem til at støde på denne type en brat økonomisk omvæltning.

“For os er det klart, når vi ser på alt dette, ankom vi for tidligt til den sektor, der var i overgang”, som nævnt af Emond, mens han deltog i præsentationen onsdag

Ifølge en Bloomberg-rapport har CDPQ oplevet et tab på 7,9% i det første halve år af hele året, ledsaget af en markant reduktion i dets nettoaktiver. Virksomhedens faste portefølje var også faldet 13,1 % i forbindelse med betydelige fald i dets aktier og private equity-portefølje.

CDPQ havde tidligere udsendt en erklæring, der tilføjede, hvordan virksomheden havde investeret en lille portefølje af sine midler i nye og mere risikable teknologier; ikke desto mindre tilføjede den senere det faktum, at investeringer satsede med Celsius ikke “præsterer godt” sammenlignet med dets andre investeringer.

“En ekstremt lille del af vores samlede portefølje er forpligtet til nye teknologier, som omfatter innovative, højvækstvirksomheder i mere risikable sektorer, der tilbyder udsigten til overlegne afkast – og som også har leveret fremragende afkast til dine kunder over flere år… Dog nogle få af vores investeringer, som den i Celsius, præsterer ikke unødvendigt at sige.” Caises udtalelse blev yderligere noteret.

Celsius Network havde inviteret til en række øget kontrol, da firmaet annoncerede sin beslutning om at forhindre tilbagetrækninger under henvisning til “ekstreme markedsforhold.” Firmaet indgav kapitel 11 konkurs den 14. juli, og det begyndte at omstrukturere sin økonomi.

Imidlertid gennemgik firmaet adskillige omvæltninger i kølvandet, herunder stødte på adskillige retssager, der skitserede firmaets manglende evne til at udrede sin gæld.

Men i slutningen af ​​februar 2021 opdagede vi, at Celsius havde løjet for os. At de ikke havde afdækket vores aktiviteter, og de havde heller ikke afdækket udsvingene i kryptoaktivpriserne. Hele virksomhedens portefølje havde nøgen kontakt med markedspladsen.

– 0xb1 (@0x_b1) 7. juli 2022

Billede: CDPQ/Twitter