Fiat 2 Coins

Fiat 2 Coins

Phantom Wallet basat en Solana presenta el mecanisme “Burn NFTs” per ajudar els usuaris a eliminar les NFT de correu brossa

La nova funció de gravar NFT llançada per Phantom pot ajudar els usuaris a cremar permanentment NFT de correu brossa. La iniciativa es llança per frenar les activitats malicioses a Phantom i reforçar la seva seguretat.

La cartera Phantom basada en blockchain de Solana està augmentant les seves funcions de seguretat llançant un nou mecanisme anomenat “Burn NFTs” a la seva plataforma.

La nova característica permetrà als usuaris eliminar els NFT de correu brossa enviats pels atacants i ajudar-los a frenar el robatori de NFT que predomina al sector.

Phantom Wallet llança la funció Burn Nfts per frenar el correu brossa i les activitats il·lícites a la seva plataforma

Al bloc penjat dijous, l’equip de la cartera Phantom va introduir una característica particular perquè els seus usuaris restringeixen les activitats de correu brossa a la plataforma. Anomenada “Burn NFTs”, la funció permetrà als usuaris eliminar el correu brossa i els enllaços maliciosos enviats per pirates informàtics i estafadors de codi al domini.

1/ Avui, la gravació NFT s’inicia a Phantom a tots els dispositius! 🔥

Elimineu el correu brossa de manera segura i endreceu la vostra pestanya de col·leccions, tot des de la cartera.

Com que es tracta d’un avantatge addicional, una vegada que cremeu aquests NFT no desitjats, fins i tot feu una mica de SOL pel camí. pic.twitter.com/aHHAyUqldP

— Phantom (@phantom) 17 d’agost de 2022

Els usuaris poden eliminar qualsevol enllaç maliciós que hagin rebut dins de la cartera simplement accedint a la funció NFT de gravació. La funció cremarà l’NFT seleccionat, la qual cosa comportarà l’eliminació permanent del testimoni a la plataforma. Els usuaris també poden tenir dret a obtenir una quantitat fixa de SOL com a “lloguer d’emmagatzematge”, cada vegada que utilitzen el mecanisme de gravació NFT.

“Per eliminar el correu brossa de cartera no desitjat, només cal que trieu l’NFT que voleu gravar dins de la pestanya Col·leccionables i trieu la funció Burn Token situada al menú de punts suspensius superior dret. Un cop es crema un NFT, el testimoni es treu permanentment de la cartera i també obteniu un petit dipòsit de SOL que serveix perquè el “lloguer” servia per cobrir l’emmagatzematge. Tot i que els NFT de correu brossa desordenan les carteres, mai són perillosos de cremar.

La publicació afegeix a més la forma en què els enllaços/NFT maliciosos cremats pels usuaris serviran com a marcador perquè qualsevol empresa bloquegi les adreces i el domini dels seus contractes per eliminar-los permanentment a la plataforma.

“Això es basa en la llista de blocs de correu brossa i NFT de pesca que hem estat mantenint i de codi obert amb la ciutat. Quan el nostre equip distribuït globalment a temps complet s’assabenta d’una estafa NFT, l’adreça del contracte i el domini s’afegeixen a una llista de bloqueig que amaga l’NFT de la vostra cartera i crea un avís que el lloc és maliciós”.

Phantom va assenyalar, a més, que aquest creixent correu brossa i activitats malicioses al voltant de la plataforma han prevalgut en gran mesura a causa de la seva política de baixes tarifes de transacció.

El moviment de Phantom per frenar el correu brossa i les activitats malicioses a la seva plataforma forma part d’una iniciativa més àmplia que inclou la col·laboració ferma amb Blowfish per lluitar contra l’estafa i les activitats de pesca al sector web3. Amb aquesta nova iniciativa, la plataforma està preparada per llançar una altra característica nova que emetrà un avís als seus usuaris cada vegada que facin clic a un enllaç maliciós.

“Quan els NFT de correu brossa enganyen els usuaris perquè utilitzin un lloc enganyós, emetem un advertiment sobre qualsevol transacció maliciosa que pugui comprometre els seus actius o permisos”.

La cartera Phantom de Solana va ser compromesa recentment per actors maliciosos, la qual cosa va fer que la cartera perdés gairebé 8 milions de dòlars en fons dels usuaris. La nova iniciativa es continua llançant per reforçar la seguretat de la cartera i frenar qualsevol activitat maliciosa que pugui posar en perill els actius i fons dels usuaris emmagatzemats.

Imatge: Phantom Wallet/Twitter