Fiat 2 Coins

Fiat 2 Coins

Op Solana gebaseerde Phantom Wallet introduceert het “Burn NFT’s”-mechanisme om gebruikers te helpen bij het verwijderen van spam NFT’s

De gloednieuwe NFT-functie voor branden die door Phantom is gelanceerd, kan gebruikers helpen om spam-NFT’s permanent te branden.

De op blockchain gebaseerde Phantom-portemonnee van Solana versterkt zijn beveiligingsfuncties door een nieuw mechanisme genaamd “Burn NFT’s” op zijn platform te lanceren.

De gloednieuwe functie stelt gebruikers in staat om spam-NFT’s die door aanvallers worden verzonden, te verwijderen en hen te helpen bij het terugdringen van NFT-diefstal die in de sector voorkomt.

Phantom Wallet lanceert Burn Nfts-functie om spam en illegale activiteiten op zijn platform te beteugelen

In de blog die donderdag is geüpload, heeft het Phantom-portemonnee-team een ​​bepaalde functie geïntroduceerd vanwege zijn gebruikers om spamactiviteiten op het platform te beperken. Met de naam “Burn NFT’s” kunnen gebruikers spam en kwaadaardige links verwijderen die door codehackers en oplichters over het domein worden verzonden.

1/ Vandaag wordt NFT-branden gelanceerd op Phantom op alle apparaten! 🔥 Spam

veilig verwijderen en je verzamelobjecten opruimen, allemaal vanuit de portemonnee.

Als een toegevoegde bonus, als je die ongewenste NFT’s eenmaal hebt verbrand, maak je onderweg zelfs wat SOL. pic.twitter.com/aHHAyUqldP

— Phantom (@phantom) 17 augustus 2022

Gebruikers kunnen elke kwaadaardige link die ze in de portemonnee hebben ontvangen, eenvoudig verwijderen door de NFT-functie voor branden te gebruiken. De functie zal de geselecteerde NFT verbranden, waardoor het token permanent op het platform wordt verwijderd. Gebruikers kunnen ook recht hebben op een vaste hoeveelheid SOL als “opslaghuur”, elke keer dat ze het NFT-brandmechanisme gebruiken.

“Om ongewenste portemonnee-spam te elimineren, kiest u eenvoudig de NFT die u wilt branden op het tabblad Verzamelingen en kiest u de functie Token branden in het ellipsmenu rechtsboven. Zodra een NFT is verbrand, wordt het token permanent van de portemonnee gehaald en krijgt u ook een kleine aanbetaling van SOL die dient omdat de “huur” wordt gebruikt om opslag te dekken. Hoewel spam-NFT’s portefeuilles overvol maken, zijn ze nooit gevaarlijk om te verbranden.”

Het bericht voegt verder de manier toe waarop de kwaadaardige links/NFT’s die door gebruikers worden gebrand, dienen als een markering voor elk bedrijf om hun contractadressen en domein te blokkeren om ze permanent op het platform te verwijderen.

“Dit bouwt voort op de blokkeerlijst van spam en phishing NFT’s die we onderhouden en open source met de stad. Wanneer ons fulltime, wereldwijd gedistribueerde team ontdekt over een scam-NFT, worden het contractadres en domein toegevoegd aan een blokkeerlijst die de NFT voor uw portemonnee verbergt en een waarschuwing creëert dat de site kwaadaardig is.”

Phantom merkte verder op dat deze toenemende spamming en kwaadaardige activiteiten rond het platform grotendeels voorkomen vanwege het lage transactiekostenbeleid.

De stap van Phantom om spamming en kwaadaardige activiteiten op zijn platform te beteugelen, maakt deel uit van een breder initiatief dat de stevige samenwerking met Blowfish omvat om oplichting en phishing-activiteiten in de web3-sector te bestrijden. Onder dit nieuwe initiatief is het platform helemaal klaar om nog een nieuwe functie te lanceren die een waarschuwing geeft aan zijn gebruikers wanneer ze op een kwaadaardige link klikken.

“Wanneer spam-NFT’s gebruikers verleiden tot het gebruik van een misleidende site, geven we een waarschuwing voor kwaadaardige transacties die hun activa of toestemmingen in gevaar kunnen brengen.”

De Phantom-portemonnee van Solana is onlangs gecompromitteerd door kwaadwillende actoren, waardoor de portemonnee bijna $ 8 miljoen aan gebruikersgeld verloor. Het nieuwe initiatief wordt nog steeds gelanceerd om de beveiliging van de portemonnee te versterken en elke kwaadaardige activiteit die de opgeslagen gebruikersactiva en -fondsen in gevaar kan brengen, te beteugelen.

Afbeelding: Phantom portemonnee/Twitter