Fiat 2 Coins

Fiat 2 Coins

16 intercanvis criptogràfics identificats pels reguladors de Corea del Sud per a operacions il·legals

Resum:

La Unitat d’Intel·ligència Financera de Corea va anunciar una repressió contra els proveïdors de serveis d’actius virtuals il·legals. Les autoritats van nomenar 16 intercanvis criptogràfics en un informe el dijous. KuCoin, Bitrue i DigiFinex i es creu que es trobaven entre els intercanvis en qüestió. un geoban tan aviat com les autoritats es moguin per protegir els inversors. Els reguladors de Corea del Sud han intensificat els esforços per supervisar les activitats criptogràfiques des que Terra es va estavellar.

Diversos intercanvis criptogràfics van ser marcats per a operacions no registrades en un informe escrit dijous per la Unitat d’Intel·ligència Financera de Corea (KoFIU) a mesura que les autoritats augmenten els esforços per salvaguardar els inversors en actius digitals després del col·lapse de Terra.

KoFIU, una unitat particular de la Comissió de Serveis Financers (FSC), va publicar una actualització el 18 d’agost sobre l’assumpte. L’anunci va marcar uns 16 intercanvis criptogràfics per operar com a PROVEÏDORS d’actius virtuals (VASP) sense registrar les seves empreses mentre utilitzaven les autoritats pertinents.

Els 16 intercanvis implicats inclouen KuCoin, MEXC, Phemex, XT.com, Bitrue, ZB.com, Bitglobal, CoinW, CoinEX, AAX, ZoomEX, Poloniex, BTCEX, BTCC, DigiFinex i Pionex.

Els 16 intercanvis es basen a l’estranger segons els detalls de l’informe de dijous. No obstant això, la màquina va dir que aquestes plataformes es van dirigir als usuaris locals aprofitant els llocs web nacionals en coreà. KoFIU va afegir el fet que 16 empreses van desplegar contingut promocional i van oferir una opció de pagament que permet als usuaris coreans obtenir criptomonedes fent ús de les seves targetes bancàries.

Segons els informes, KoFIU té previst actuar contra aquests 16 intercanvis després d’informar els VASP estrangers que s’uneixin als seus negocis el 22 de juliol de 2021. A més, la màquina ha demanat a les autoritats que bloquegin els llocs web nacionals operats per aquestes plataformes criptogràfiques.

Les autoritats regulacions més estrictes per a les empreses i els intercanvis criptogràfics després de Terra

Els reguladors financers de Corea del Sud ja han estat en alerta després de l’enfonsament de Terra. Tot i que els fiscals van iniciar diverses investigacions sobre l’assumpte, incloses les incursions a set intercanvis, els reguladors s’han avançat cap a polítiques més compressives per a intercanvis criptogràfics i empreses.

A principis d’aquesta setmana, l’FSC va anunciar plans per augmentar les lleis de criptografia. El regulador més notable també va encarregar un nou grup de treball amb l’objectiu d’accelerar el progrés. Un comitè d’actius digitals separat es va encarregar de revisar 13 factures d’actius criptogràfics l’11 d’agost.

L’FSC de Corea del Sud augmenta els esforços de la política de criptografia, 13 factures d’actius digitals en revisió https://t.co/vhiLpXNBEn

– Ethereum World News – EWN (@EtherWorldNews) 11 d’agost de 2022