Fiat 2 Coins

Fiat 2 Coins

16 Crypto-uitwisselingen geïdentificeerd door Zuid-Koreaanse regelgevers voor illegale operaties

Overzicht:

De Korea Financial Intelligence Unit kondigde een hardhandig optreden aan tegen illegale aanbieders van virtuele activadiensten. Autoriteiten noemden donderdag 16 crypto-uitwisselingen in een rapport. KuCoin, Bitrue en DigiFinex en veronderstelden een van de beurzen in kwestie te zijn. een geoban zodra de autoriteiten stappen ondernemen om investeerders te beschermen. Regelgevers in Zuid-Korea hebben hun inspanningen opgevoerd om toezicht te houden op crypto-activiteiten sinds Terra crashte.

Verschillende crypto-uitwisselingen werden donderdag gemarkeerd voor niet-geregistreerde operaties in een schriftelijk rapport van de Korea Financial Intelligence Unit (KoFIU), terwijl de autoriteiten hun inspanningen opvoeren om investeerders in digitale activa te beschermen in de nasleep van de ineenstorting van Terra.

KoFIU, een bepaalde eenheid onder de Financial Services Commission (FSC), heeft op 18 augustus een update over de kwestie uitgebracht. De aankondiging markeerde ongeveer 16 crypto-uitwisselingen voor het opereren als Virtual Asset PROVIDERS (VASP’s) zonder hun bedrijven te registreren terwijl ze relevante autoriteiten gebruikten.

De 16 betrokken beurzen zijn KuCoin, MEXC, Phemex, XT.com, Bitrue, ZB.com, Bitglobal, CoinW, CoinEX, AAX, ZoomEX, Poloniex, BTCEX, BTCC, DigiFinex en Pionex.

Alle 16 beurzen zijn gebaseerd op het buitenland, zoals blijkt uit het rapport van donderdag. De machine zei echter dat dergelijke platforms zich op lokale gebruikers richtten door gebruik te maken van binnenlandse websites in het Koreaans. KoFIU voegde eraan toe dat 16 bedrijven promotionele inhoud hebben geïmplementeerd en een betalingsoptie hebben aangeboden waarmee Koreaanse gebruikers cryptocurrencies kunnen krijgen met behulp van hun bankkaarten.

KoFIU is naar verluidt van plan om actie te ondernemen tegen deze 16 uitwisselingen na het informeren van buitenlandse VASP’s om zich op 22 juli 2021 bij hun bedrijf aan te sluiten. De machine heeft daarnaast de autoriteiten verzocht om binnenlandse websites die door deze cryptoplatforms worden beheerd, te blokkeren.

Autoriteiten strengere regels voor crypto-uitwisselingen en bedrijven na Terra

De financiële toezichthouders van Zuid-Korea zijn al alert geweest in de nasleep van de ineenstorting van Terra. Terwijl officieren van justitie verschillende onderzoeken naar de zaak zijn gestart, waaronder invallen op zeven beurzen, zijn regelgevers overgestapt op een meer comprimerend beleid voor crypto-uitwisselingen en bedrijven.

Eerder deze week kondigde de FSC plannen aan om de cryptowetten te verhogen. De meest opvallende regelgever heeft ook een nieuwe taskforce aangesteld om de voortgang te versnellen. Een aparte Digital Assets Committee kreeg op 11 augustus de opdracht om 13 crypto-activarekeningen te beoordelen.

De FSC van Zuid-Korea versterkt de inspanningen van het cryptobeleid, 13 digitale activarekeningen in beoordeling https://t.co/vhiLpXNBEn

– Ethereum Wereldnieuws – EWN (@EtherWorldNews) 11 augustus 2022