Fiat 2 Coins

Fiat 2 Coins

CME onthult Ether Futures-opties die op 12 september worden gelanceerd voordat de PoS-fusie van Ethereum

Overzicht:

De grote derivatenmarkt CME Group heeft donderdag een toevoeging aan zijn crypto-aanbod aangekondigd. Het bedrijf is van plan om rond 12 september opties op Ether-futures te lanceren. Gebruikers kunnen al Bitcoin-futures-opties en ETH-futures verhandelen via CME. Het nieuws komt als vraag naar handel in Ether-opties activiteit bereikte in augustus het hoogste punt in acht maanden.

Chicago Mercantile Exchange (CME) Group, een van ‘s werelds toonaangevende platforms voor crypto-derivatenproducten, heeft de lancering aangekondigd van keuzes voor Ether (ETH) futures op 12 september, een paar dagen voordat het Ethereum-netwerk overgaat in een Proof-of-of -Stake consensus.

In overeenstemming met de aankondiging van donderdag is CME van plan om een ​​bredere selectie van crypto-aanbiedingen voor klanten te leveren met behulp van de nieuwste toevoeging. Bij het ter perse gaan biedt de service al keuzes voor Bitcoin, naast futures-producten voor BTC en ETH.

[DB] CME lanceert Ether-opties op 12 september

– db (@tier10k) 18 augustus 2022

Het nieuwste aanbod van CME zou contracten bevatten die één ETH-futures opleveren. De groep onthulde een 50 ETH per contractstructuur voor geïnteresseerde investeerders.

Tim McCourt, Global Head of Equity van het bedrijf, zei dat het nieuwste product van CME zou kunnen profiteren van uitgebreide liquiditeit die in de snelgroeiende termijnmarkt drijft. Tot nu toe heeft het bedrijf meer dan 1,8 miljoen contracten verhandeld, waarbij de vraag vóór de fusie toenam.

Zodra we de langverwachte Ethereum-fusie de volgende maand naderen, blijven we gestaag marktdeelnemers zien beslissen over CME Group om het etherprijsrisico te beheersen.

Ether (ETH) Open Interest bereikt recordhoogte weken VOOR DE fusie

Ethereum heeft aantoonbaar een centrale plaats ingenomen in de wondere wereld van digitale activa. Het netwerk is op weg naar een mijlpaal nu ontwikkelaars plannen om over te schakelen naar een Proof-of-Stake-consensus van het Proof-of-Work-mechanisme.

Omdat de prijs van ETH de afgelopen dagen rond de $ 1800 schommelde, bereikte de open rente op ETH-futurescontracten op Binance een hoogste punt in acht maanden. Gegevens van Glassnode toonden aan dat ETH-opties in augustus 2022 een piek bereikten van ongeveer 4 miljoen, waarmee het eerdere record van 3,5 miljoen werd verslagen.

CME onthult Ether Futures-opties die op 12 september worden gelanceerd voordat de PoS van Ethereum wordt samengevoegd 12 ETH-futurescontracten openen rente op Binance (bron: Glassnode)