Fiat 2 Coins

Fiat 2 Coins

El regulador canadenc limita l’exposició criptogràfica per a bancs i asseguradores

L’OSFI del Canadà ha creat regles provisionals que limiten l’exposició dels bancs a les criptomonedes. Les regles entraran en vigor el segon trimestre del 2023. El regulador actualitzarà l’enfocament provisional segons sigui necessari.

L’Oficina del Superintendent d’Institucions Financeres (OSFI), un regulador canadenc, ha dit que els bancs i les asseguradores del país han de limitar la seva exposició als actius criptogràfics. En concret, les normes provisionals estableixen que aquestes empreses només poden utilitzar una petita fracció del capital i, si la seva exposició supera l’1% del seu capital de nivell 1, haurien de notificar-ho al regulador.

Avui hem anunciat un enfocament provisional per als #criptoactius de les institucions financeres que supervisem. Més informació aquí sobre què significa això: https://t.co/uCZvGoq6Zz pic.twitter.com/dbG4hLwO0y

– Superintendent d’Entitats Financeres (@OSFICanada) 18 d’agost de 2022

El superintendent Peter Routledge va dir sobre l’acord provisional:

“Com altres institucions financeres d’arreu del món, algunes IRF canadenques tenen exposició a criptoactius, i hem proporcionat aquest enfocament provisional per ajudar a garantir que els riscos en aquesta àrea es gestionen amb prudència i es supervisin d’acord amb el principi “mateixa activitat, mateix risc, mateixa regulació”. ‘.”

El moviment suposa un pas endavant per al Canadà, que no ha pres massa accions pel que fa a proporcionar un ampli conjunt de regles per al vostre mercat criptogràfic. Això podria canviar en els propers mesos a mesura que més països, inclosos els seus veïns, els Estats Units, acceleren els esforços.

Regulació imminent per al vostre mercat criptogràfic

El mercat criptogràfic fa temps que s’enfronta a la inevitabilitat de la regulació. No obstant això, només en els darrers 18 mesos el problema es va fer més important a nivell mundial. Diversos esdeveniments, inclòs el crac de TerraUSD, han posat més atenció en aquest tema.

Tant la Unió Europea com els Estats Units han duplicat els seus esforços de regulació criptogràfica. És probable que l’any vinent es revisi un projecte de llei recent de criptografia dels senadors nord-americans, mentre que la UE ha sol·licitat la regulació de les monedes estables arran de la caiguda de TerraUSD.

És probable que més països comencin a treballar en la regulació criptogràfica aquest any. El mercat s’ha popularitzat prou com perquè mereix l’atenció dels legisladors, i el seu enfocament se centrarà en qüestions com la protecció dels inversors, la fiscalitat i la prevenció d’activitats il·lícites.