Fiat 2 Coins

Fiat 2 Coins

Hodlnaut ontslaat 80% van zijn personeel om de uitgaven van het bedrijf te verminderen

Crypto-lenersplatform Hodlnaut heeft 80% van zijn personeel ontslagen In een blogpost die vrijdag werd gepubliceerd, voegde het bedrijf eraan toe dat het besluit om werknemers te ontslaan nog steeds wordt genomen om de uitgaven van het bedrijf te verminderen.

Het verontruste crypto-lenersplatform Hodlnaut heeft 80% van zijn personeel ontslagen om de uitgaven van het bedrijf te verminderen. Hodlanaut had eerder de opnames op zijn platform stopgezet onder vermelding van “extreme marktomstandigheden”.

Hodlanaut verzoekt om onder gerechtelijk beheer te worden geplaatst

In een bijgewerkte blogpost heeft Hodlanaut licht geworpen op de laatste bedrijfsontwikkelingen na het stopzetten van de opnames eerder deze maand. Het bedrijf voegde eraan toe dat het onlangs een aanvraag heeft ingediend om onder gerechtelijk beheer te worden geplaatst en beschouwt dit als de beste optie die het bedrijf kan helpen bij het stabiliseren van zijn financiële gezondheid.

JUST IN: #Crypto-geldschieter Hodlnaut ontslaat 80% van zijn personeel en onthult dat ze worden onderzocht door de politie van Singapore.

– Watcher.Guru (@WatcherGuru) 19 augustus 2022

Het crypto-lenersplatform voegde verder toe hoe het gerechtelijk beheer gunstig zal zijn voor het bedrijf, omdat het zal voorkomen dat Hodlanaut zijn BTC- en ETH-holdings liquideert.

Bovendien zal de beslissing Hodlnaut ook helpen om zijn vroegere momentum terug te krijgen in termen van het formuleren van een herstelplan en het rehabiliteren van het hele ecosysteem van het bedrijf.

“Wij zijn van mening dat gerechtelijk beheer de optie is waar onze gebruikers nu en op de lange termijn het meeste baat bij hebben. Ten eerste zou het de liquidatie van Hodlnaut’s bezit van BTC en ETH tegen de huidige lage prijzen (die sterk zijn gedaald met behulp van hun recordhoogten in 2021) vermijden… Ten tweede biedt het gerechtelijk beheer Hodlnaut de mogelijkheid om zijn herstelplan uit te voeren en het bedrijf te rehabiliteren. ’, voegt de blog er nog aan toe.

Hodlnaut verklaarde verder dat het ernaar uitkijkt om de activa-tot-schuldratio te herstellen tot ten minste 1 en later gebruikers in staat te stellen de volledige waarde van hun crypto-bezit op te nemen.

In zijn poging om zijn financiën te herstellen en te stabiliseren, bevestigde Hodlnaut echter dat het 80% van zijn personeel heeft ontslagen als een maatregel om de kosten van het bedrijf te verminderen.

“Het huidige team dat we hebben behouden, is naar onze mening een noodzakelijke personeelsbezetting om sleutelfuncties uit te voeren.”

Hodlnaut is niet het enige cryptobedrijf dat het personeel van het bedrijf heeft teruggebracht om de financiële druk te verminderen. Eerder dit jaar hebben toonaangevende cryptobedrijven, waaronder Coinbase, Crypto.com, Gemini en Bybit, ook massale ontslagen aangekondigd, daarbij verwijzend naar de langdurige crypto-wintercrisis.