Fiat 2 Coins

Fiat 2 Coins

Les participacions de paper comercial de Tether (USDT) de 8,5 mil milions de dòlars validades per l’auditoria de BDO

Resum:

L’emissor de monedes estables de l’USDT Tether va publicar l’informe més recent sobre les seves reserves. L’informe va ser auditat de manera independent per BDO, una important firma de comptabilitat classificada entre les cinc més destacades a nivell mundial. L’auditoria de divendres va revelar una disminució addicional en les participacions de paper comercial de l’empresa durant l’últim trimestre. Les reserves d’efectiu i els dipòsits bancaris també van augmentar, segons l’auditoria. Tether va anunciar prèviament plans per reduir les participacions de paper comercial a zero a finals de 2022. L’empresa d’actius digitals encara té uns 8.500 milions de dòlars en deutes a curt termini en el moment de la publicació.

Tether, l’empresa d’actius digitals que hi ha darrere de la moneda estable USDT més gran de cripto, va publicar divendres el seu informe de garantia trimestral auditat de manera independent mitjançant un equip de comptabilitat pública de primer nivell anomenat BDO.

L’emissor de stablecoin va aprofitar el servei de BDO com una manera d’ajudar a ampliar la validació de l’informe de reserves consolidades publicat anteriorment. De fet, l’informe es va centrar en els actius de l’empresa a finals del segon trimestre del 2022.

Tether publica l’informe de l’auditor independent de la 5a firma de comptabilitat BDO, reforçant la seva dedicació a la transparència i revelant una altra retallada important de les participacions de paper comercialhttps://t.co/an5O5KX8xd

– Tether (@Tether_to) 19 d’agost de 2022

L’informe BDO confirma l’informe de Tether sobre les seves reserves Stablecoin

D’acord amb l’avaluació de BDO de les reserves de Tether, les participacions de paper comercial van caure un 58%. Durant l’últim trimestre del 2022, la quantitat d’aquestes participacions dins de les reserves de l’empresa es va reduir de 20.000 milions de dòlars a 8.500 milions de dòlars.

En particular, això s’alinea amb la retòrica anterior del CTO Paolo Ardoino sobre els plans per reduir significativament el deute corporatiu a curt termini de l’emissor de moneda estable. Ardoino es va citar a principis de tot l’any el fet que el gegant dels actius digitals reduiria el seu paper comercial a zero a finals del 2022.

Les participacions de paper comercial de Tether (USDT) de 8,5 mil milions de dòlars validades per l'auditoria 12 de BDO CTO Paolo Ardoino (Font: Finyear)

Durant l’últim trimestre, el negoci també va reforçar les reserves d’efectiu i els dipòsits bancaris en un 32%, segons l’informe d’auditoria de divendres. A més, l’auditoria de divendres va reafirmar les declaracions de reserva de l’empresa per als actius en poder del 30 de juny de 2022.

Els actius totals consolidats del Grup sumen com a mínim 66.409.619.424 USD. Els passius totals consolidats del Grup ascendeixen a 66.218.725.778 USD, els quals 66.204.234.509 USD corresponen a fitxes digitals emeses. el valor de reemborsament vinculat a tots els fitxes digitals emesos, inclosos els que té el Grup, és de 66.430.393.253 dòlars EUA. L’import consolidat vinculat a les fitxes digitals en poder del Grup, no a la seva cartera del tresor, és de 226.158.744 dòlars.

El 30 de juny, una reducció molt superior al 58% de les participacions de paper comercial de Tether en el trimestre anterior de 20 milions de dòlars a 8,5 milions de dòlars.
La cartera de CP serà, sens dubte, de 200 milions de dòlars a finals d’agost i 0 a finals d’octubre. https://t.co/g5lJgs1r3n

– Paolo Ardoino 🕳🥊 (@paoloardoino) 19 d’agost de 2022

En el moment de la publicació, l’USDT de Tether segueix sent la millor moneda estable de cripto amb més de 60.000 milions de dòlars de capitalització de mercat. L’USDC de Circle és el competidor més proper amb un límit de mercat superior als 50.000 milions de dòlars, segons dades de CoinMarketCap.

Ardoino va opinar que aquesta empresa té previst mantenir el seu lloc al capdavant alhora que ofereix utilitat per a aquesta economia digital global.

Tenències de paper comercial de 8,5 mil milions de dòlars de Tether (USDT) validades per l'auditoria 13 de BDO Capitalització de mercat de l’USDT (Font: CoinMarketCap