Fiat 2 Coins

Fiat 2 Coins

Redlight Finance llança noves solucions Blockchain Gasless a través de $REDLC

Redlight Finance, una empresa tecnològica que ofereix una plataforma tecnològica criptogràfica completa, presenta Redlight Chain, una cadena de blocs compatible amb la capa 1 EVM amb noves funcionalitats.

Redlight Chain es dedica a resoldre el trilema de la cadena de blocs d’escalabilitat, descentralització i seguretat mitjançant l’optimització de la cadena de blocs sense gas. $REDLC pot ser la moneda de govern de la cadena de blocs Redlight, que està resolent dues barreres importants: els preus del gas i la congestió, mitjançant la innovació, afegint noves funcionalitats.

Sobre $REDLC més la cadena de blocs sense gas

Redlight Chain és realment un Blockchain ND compatible amb la capa 1 EVM (Ethereum Virtual Machine), que introdueix canvis revolucionaris a les cadenes de blocs compatibles amb EVM originals. A més, és un ecosistema que obre el planeta de la criptografia a qualsevol persona i tothom que intenti buscar un tractament segur, descentralitzat i escalable per al seu problema.

La plataforma també mostra les habilitats correctes i coses excel·lents sobre els contractes intel·ligents i els NFT.

$REDLC realment vol resoldre els problemes de Blockchains tradicionals perquè la majoria de les indústries/empreses del món real normalment no volen pagar gas per executar transaccions. El projecte pren aquest problema com a propòsit principal, juntament amb la seva missió de crear un EVM compatible amb blockchain que tingui com a objectiu l’escalabilitat, la descentralització i la seguretat.

L’escalabilitat identifica la cadena de blocs que manté la seva velocitat de transacció/bloc i la seva producció mentre creix i s’expandeix en usuaris/indústries. Per això, $REDLC permet integrar la cadena de blocs en indústries que depenen de passar o utilitzar informació en una indicació d’una altra transacció.

Ser realment una cadena de blocs sense gas ens permetrà centrar-nos en indústries que, d’altra manera, no haurien donat una altra reflexió a la integració de la cadena de blocs. A més, $REDLC és totalment sense gas, no 0,000001, no aposta una moneda per obtenir un altre testimoni per utilitzar-lo com a gas, sinó realment sense gas com ara 0.

La descentralització de $REDLC s’aconsegueix mitjançant validadors (nodes) que regeixen la informació de la cadena de blocs en lloc de l’entitat centralitzada que la controla. La majoria de les cadenes de blocs compatibles amb EVM-1 funcionen d’aquesta manera utilitzant diversos mètodes, com ara Proof Work (POW), Proof Stake (POS) i Proof Authority (POA).

$REDLC es classifica com a POA, un tipus de TPV molt més avançat. En lloc d’haver d’apostar valor, la “identitat” del vostre validador el substitueix i serveix d’aposta.

A més de la seguretat, l’actualització i la flexibilitat són factors crítics per a gairebé qualsevol tecnologia per mantenir la màxima seguretat. $REDLC utilitza aquests elements mantenint un equip de seguretat independent disponible per supervisar l’activitat de la xarxa i del servidor.

A més, $REDLC està introduint el sistema de butxaca. El sistema de butxaca pot ser un mecanisme de cua intel·ligent que permet dividir les transaccions per alleujar la congestió.

El sistema de butxaca pot reconèixer automàticament els atacs de xarxa i redirigir-los a una altra butxaca que es valida sense afectar totes les altres xarxes.

Coneix Redlight Finance

Redlight Finance és realment una empresa tecnològica que busca oferir una plataforma criptogràfica completa que actuï com a pont entre el món real i el web3 mitjançant la tecnologia blockchain. Pretenen assolir aquesta missió mitjançant la seva cadena de blocs totalment sense gas.

La cadena de blocs sense gas que han desenvolupat permet als usuaris oferir un cas d’ús per a l’inversor de criptomoneda tradicional mitjançant la integració de contractes intel·ligents.

A més d’això, sense comissions de gas a les transaccions, Redlight Finance creu que això permetrà a les empreses tradicionals que requereixen grans bases de dades d’informació privada (per exemple, hospitals, institucions financeres) passar a web3 de manera segura.

Contacte

Comproveu i proveu la cadena de blocs sense gas $REDLC a Testnet Redlight Scan. Hi ha més informació disponible al lloc web oficial de Redlight Finance i al document blanc de $REDLC.