Fiat 2 Coins

Fiat 2 Coins

Redlight Finance lanceert nieuwe Blockchain gasloze oplossingen via $REDLC

Redlight Finance, een technologiebedrijf dat een volledig cryptotechnologieplatform levert, introduceert Redlight Chain, een Layer 1 EVM-compatibele blockchain met nieuwe functionaliteiten.

Redlight Chain is gewijd aan het oplossen van het blockchain-trilemma van schaalbaarheid, decentralisatie en beveiliging door de gasloze blockchain te optimaliseren. $REDLC kan de governance-munt zijn voor de Redlight-blockchain, die twee belangrijke barrières oplost: gasprijzen en congestie, door innovatie, het toevoegen van nieuwe functionaliteiten.

Ongeveer $ REDLC plus de gasloze blockchain

Redlight Chain is echt een Layer 1 EVM (Ethereum Virtual Machine) compatibele Blockchain ND, die revolutionaire veranderingen introduceert in de originele EVM-compatibele blockchains. Bovendien is het een ecosysteem dat de planeet van crypto opent voor iedereen die op zoek is naar een veilige, gedecentraliseerde en schaalbare behandeling voor hun probleem.

Het platform toont ook de juiste mogelijkheden en geweldige dingen over slimme contracten en NFT’s.

$REDLC wil de problemen van traditionele Blockchains echt oplossen, omdat de meeste echte industrieën/bedrijven meestal geen gas willen betalen om transacties uit te voeren. Het project neemt dit probleem als zijn primaire doel, samen met zijn missie om een ​​blockchain-compatibele EVM op te bouwen die gericht is op schaalbaarheid, decentralisatie en beveiliging.

Schaalbaarheid identificeert de Blockchain die zijn transactie-/bloksnelheden en output behoudt terwijl hij groeit en zich uitbreidt in gebruikers/industrieën. Daarom staat $ REDLC toe dat Blockchain wordt ingebouwd in industrieën die afhankelijk zijn van het doorgeven of gebruiken van informatie in een andere transactie.

Door echt een gasloze Blockchain te zijn, kunnen we ons concentreren op industrieën die anders niet aan Blockchain-integratie hadden gedacht. $ REDLC is ook volledig gasloos, niet 0.000001, geen munt uitzetten om een ​​ander token te verkrijgen om te gebruiken voor gas, maar echt gasloos zoals 0.

Decentralisatie op $ REDLC wordt bereikt door validators (knooppunten) die de informatie voor de Blockchain regelen in plaats van door een gecentraliseerde entiteit die deze controleert. De meeste EVM-1-compatibele Blockchains werken op deze manier met behulp van verschillende methoden, zoals bijvoorbeeld Proof Work (POW), Proof Stake (POS) en Proof Authority (POA).

$REDLC is gecategoriseerd als POA, een veel geavanceerder type POS. In plaats van dat u waarde moet inzetten, vervangt de “identiteit” van uw validator deze en dient deze als een inzet.

Naast beveiliging zijn upgradebaarheid en flexibiliteit kritische factoren voor vrijwel elke technologie om maximale beveiliging te behouden. $REDLC gebruikt deze elementen door een apart beveiligingsteam direct beschikbaar te houden om netwerk- en serveractiviteit te bewaken.

Bovendien introduceert $REDLC het Pocket System. Het Pocket-systeem kan een intelligent wachtrijmechanisme zijn dat het splitsen van transacties mogelijk maakt om congestie te verminderen.

Het Pocket-systeem kan automatisch netwerkaanvallen herkennen en deze omleiden naar een andere pocket die wordt gevalideerd zonder al die andere netwerken te beïnvloeden.

Maak kennis met Redlight Finance

Redlight Finance is echt een technologiebedrijf dat op zoek is naar een volledig cryptoplatform dat fungeert als een brug tussen de echte wereld en web3 door middel van blockchain-technologie. Ze willen deze missie bereiken via hun volledig gasloze blockchain.

De gasloze blockchain die ze hebben ontwikkeld, stelt gebruikers in staat om een ​​use case te bieden voor de traditionele cryptocurrency-investeerder door slimme contracten te integreren.

Bovendien gelooft Redlight Finance dat dit, zonder gasvergoeding op transacties, traditionele bedrijven die grote databases met privé-informatie nodig hebben (bijvoorbeeld ziekenhuizen, financiële instellingen) veilig naar web3 kunnen overstappen.

Contact

Controleer en test de $REDLC gasloze blockchain op Testnet Redlight Scan. Meer informatie is beschikbaar op de officiële Redlight Finance-website en op de $REDLC-whitepaper.