Fiat 2 Coins

Fiat 2 Coins

Potentiële BAYC NFT-liquidaties kunnen een algehele neergang van de NFT-markt veroorzaken

Bored Ape NFT liquidatie cascade is onvermijdelijk in overeenstemming met Web3 launchpad oprichter “DoubleQ”. .

De Bored Ape NFT-houders vervelen zich op dit moment niet omdat er een mogelijke cascade van liquidaties opdoemt op NFT-liquiditeitspool BendDAO.

BAYC-houders die hun NFT’s op BendDAO hebben gedeponeerd in de handel voor $ ETH, zijn in feite kwetsbaar om te worden geliquideerd, wat een gezondheidsfactor heeft van slechts één 1,01 volgens gegevens verzameld van BendDAO.

“DoubleQ”, de oprichter van Web3-lanceringsplatform DoubleStudio, beweert op Twitter dat de liquidatie van BAYC-leningen het potentieel heeft om de volledige NFT-markt te vernietigen.

1/ Hoe @BendDAO en BAYC-leningliquidatie de volledige NFT-markt kan vernietigen

30.300 ETH ($ 55 miljoen) aan NFT’s in gevaar

Essentiële leesthread om uzelf te beschermen 🧵

– doubleQ (@xDoubleQ) 19 augustus 2022

BendDao kan een NFT-leenprotocol zijn dat 30%-40% op de bodemprijs van de NFT als leningen verstrekt. Normaal gesproken wordt dit gebruikt door marktdeelnemers die liquiditeit in ETH nodig hebben, maar meestal hun blue chip NFT’s niet willen verkopen. Als de medische factor echter lager is dan 1, zullen NFT’s zeker worden geliquideerd, zoals uitgelegd in het onderstaande voorbeeld.

Potentiële BAYC NFT-liquidaties kunnen een algehele neergang van de NFT-markt veroorzaken

U kunt momenteel 20 BAYC vinden, onder 1.1 gezondheidsfactoren en nog veel meer en 1.2, die een liquidatie van ongeveer $ 55 miljoen aan NFT’s kunnen veroorzaken.

BAYC lening deathspiral start pic.twitter.com/k4DZ0z4TSn

– maan 🫡 (@MoonOverlord) 19 augustus 2022

Het Opensea NFT-volume bevindt zich toevallig op het goedkoopste punt dat het ooit heeft meegemaakt in de afgelopen twaalf maanden, wat betekent dat er nooit genoeg volume zal zijn om veel van deze NFT’s te redden van liquidaties. Leners zouden 48 uur kunnen hebben om de leningen af ​​te wikkelen of hun onderpand zal ongetwijfeld worden geliquideerd.

Potential BAYC NFT Liquidations Could Cause An Overall NFT Market Downturn 13

DoubleQ is van mening dat de volgende een fantastische kans zou kunnen zijn om de NFT’s tegen het goedkopere tarief te kiezen door ofwel:

-bieden op leningen en ze daarna omdraaien

-wachten op massale liquidaties om echt de beste toegang tot deze NFT’s te hebben.