Fiat 2 Coins

Fiat 2 Coins

Kolekce NFT Pudgy Penguins zaznamenala 400% nárůst v hloubce medvědího trhu NFT

Síla Pudgy Penguins v hloubce medvědího trhu by mohla naznačovat potenciál této kolekce. Sbírka NFT se za posledních 24 hodin zvýšila přibližně o 400 % podle údajů Opensea.

Sbírka NFT společnosti Pudgy Penguins zaznamenala svůj podíl vzestupů a pádů od vydání své sbírky v červnu 2021. Držitelé projektů NFT vyhnali své zakladatele zpět v lednu 2022 poté, co údajně nedokázali splnit cíle a vyčerpali většinu finančních prostředků z pokladny. . V dubnu, začátkem tohoto roku, byla značka prodána @LucaNetz, podnikateli z Los Angeles a držiteli tučňáků Pudgy, za ohromující částku 750 ETH, přibližně 2,5 milionu dolarů. Od té doby si kolekce drží stálou minimální cenu.

Podle údajů z Dune Analytics je celkový trh NFT na historických minimech, přičemž Opensea se obchoduje s nejnižším objemem za posledních 12 měsíců.

Kolekce NFT Pudgy Penguins zaznamenala 400% nárůst v hloubce medvědího trhu NFT 14

Zdá se, že sbírka NFT společnosti Pudgy Penguins získává většinu likvidity a vykazuje největší sílu na současném trhu. Podle údajů Opensea a Nansen se sbírka za posledních 24 hodin zobchodovala přes 851 ETH, hned druhé po sbírce Bored Ape Yacht Club Collection.

Kolekce NFT Pudgy Penguins zaznamenala 400% nárůst v hloubce medvědího trhu NFT 15

Na svém historickém maximu kolekce dosáhla 21. srpna průměrné ceny 3,58 ETH; průměrná cena je v současné době podle Opensea vyšší než její předchozí historické maximum 4,0733, zatímco ostatní kolekce jsou o 80 % nebo 90 % nižší ze svých historických maxim.

Nárůst objemu by mohl být způsoben nedávným oznámením na sociálním účtu Pudgy, představením oděvu „I am Penguin“ a představením Pudgy Toy, kde budou vybrané Pudgy NFT přeměněny na fyzické sběratelské předměty.

Představujeme naši řadu Pudgy Toys, licencovanou přímo od komunity.

Toto je první z mnoha případů, kdy IP adresa Pudgy Penguins umožní Web2 setkat se s Web3.

Gratulujeme Penguins, kteří byli vybráni. Více se blíží, jen se podívejte… pic.twitter.com/82iblNKCa3

– Pudgy Penguins (@pudgypenguins) 11. srpna 2022

K úspěchu sbírky by přispělo také několik krypto influencerů a držitelů Pudgy s velkým počtem fanoušků, jako je @CryptoKaleo s níže uvedeným vláknem.

Pudgy Penguins.

Technická analýza a fundamentální analýza, proč věřím, že mají potenciál pokračovat v posilování do jasného modrého čipu v prostoru NFT: 🧵

– KALEO (@CryptoKaleo) 11. srpna 2022