Fiat 2 Coins

Fiat 2 Coins

Hodlnaut troba un dèficit financer de 193 milions de dòlars: informe

Un informe publicat des del Block afirma que la plataforma de prestadors criptogràfics Hodlnaut s’enfronta actualment a un dèficit financer de 193 milions de dòlars. L’informe, a més, afirma que Hodlnaut havia invertit anteriorment fons en el protocol de moneda estable UST fallit de Terra.

Segons un informe publicat des del Block, la plataforma de prestadors criptogràfics amb problemes ha trobat un dèficit financer de 193 milions de dòlars. L’informe va destacar a més que l’empresa també havia invertit part de la seva participació en UST, el famós protocol de moneda estable de Terra, seguit de l’abast del seu dèficit financer que va portar la plataforma a aturar les seves retirades a principis d’aquest mes.

La declaració jurada de Hodlnaut mostra l’abast del seu dèficit financer

La declaració jurada adquirida al Bloc posa de manifest encara més l’abast de la crisi que s’havia trobat la firma a principis d’aquest mes. Segons l’informe, Hodlnaut té un passiu pendent de 391 milions de SGD (281 milions de dòlars) en comparació amb els seus actius per valor de 122 milions de SGD (88 milions de dòlars), cosa que fa que l’empresa tingui un dèficit de 193 milions de dòlars.

“A partir del 8 d’agost de 2022, el grup Hodlnaut té un saldo de passiu pendent de 391 milions de SGD i uns actius realitzables estimats de 122 milions de SGD en criptomoneda. Aquesta posició financera ofereix al Grup Hodlnaut una relació entre actius i deutes de criptomoneda realitzable d’uns 0,31 (és a dir, 31 cèntims dins del dòlar) “, afegeix la declaració jurada (Block)

Recentment es va revelar que el prestador criptogràfic amb problemes també havia invertit part de la seva participació en el protocol de moneda estable de Terra fallit per maximitzar els seus rendiments i oferir els beneficis adquirits als clients.

Un usuari de Twitter conegut popularment com Fat Man havia carregat anteriorment una nova presentació que afirmava que Hodlnaut havia establert prèviament connexions financeres amb Terra invertint part del seu AUM en UST. Tal com va informar anteriorment EWN, l’accident de Terra UST va ser batejat com un dels accidents criptogràfics més grans de la història, cosa que va provocar que Hodlnaut perdés un important valor de fons de 190 milions de dòlars. Val la pena assenyalar que Hodlnaut havia negat anteriorment la seva exposició a UST stablecoin.

En una nova presentació d’Hodlnaut, admeten haver tingut la major part del seu AUM a UST a través de la seva entitat derivada de HK DeFi i van perdre la friolera de 190 milions de dòlars durant l’accident de Terra. Malgrat això, van continuar dient als clients que no tenien exposició a Anchor. Envieu JT i CT a la presó. https://t.co/6knPSgrV8r pic.twitter.com/e3wt7VgfY8

— FatMan (@FatManTerra) 19 d’agost de 2022

Citant la declaració jurada obtinguda, l’informe de The Block destaca encara més que l’empresa s’havia trobat amb sortides netes més altes d’uns 150 milions de dòlars, ja que els clients estaven en un estat de frenesí i volien recuperar els seus fons de la plataforma. La declaració jurada afegeix a més que la plataforma s’entusiasma per explorar l’opció de permetre “sortides limitades” per als usuaris a 25 cèntims per sobre del dòlar.

Hodlnaut pot ser l’última plataforma de prestadors criptogràfics que s’havia unit al carro creixent d’empreses cripto que recentment havien aturat les retirades citant “condicions extremes del mercat”. L’empresa havia anunciat la seva decisió d’evitar retirades i dipòsits a principis d’aquest mes i també havia sol·licitat protecció judicial per resoldre els seus procediments financers.