Fiat 2 Coins

Fiat 2 Coins

El cofundador de Zipmex diu que no dimitirà

El cofundador de Zipmex, Marcus Lim, ha dit que no renunciarà al seu càrrec. Un accionista minoritari havia necessitat la seva renúncia. Zipmex està duent a terme diverses maneres de millorar el seu pressupost i conté declaracions de protecció de fallida.

Marcus Lim, el cofundador de l’intercanvi Zipmex, ha dit que no dimitirà. L’intercanvi està experimentant les pèrdues que va experimentar per la caiguda de Celsius Network i Babel Finance. El negoci té una pèrdua de 50 milions de dòlars i els accionistes ja han demanat la dimissió de Lim.

Zipmex ha començat a prendre mesures per estabilizar el vaixell, amb la suspensió de les retirades i transferències. Aquesta és una altra de les ramificacions en cascada de la caiguda del mercat cripto, que inclou posar estrès financer a diverses empreses cripto conegudes.

Zipmex va rebre l’altre dia una protecció de creditors de 3 mesos del Tribunal Superior de Singapur. Això permet que l’empresa pugui recaptar capital entre 50 i 80 milions de dòlars de manera que pugui pagar als seus inversors.

L’intercanvi es troba a Austràlia i Lim va revelar que normalment no renunciaria a l’Australian Financial Review. Ell va dir,

“Aquesta línia d’acció inclou la possibilitat d’atreure nous accionistes majoritaris que vulguin tenir més veu en les decisions de gestió general. En cas que això passés, el meu cofundador Akalarp [Yimwilai] i jo hem aconseguit deixar clar que la gent cooperarà plenament utilitzant-los i els seus desitjos en el cas que puguin estar buscant un canvi de gestió “.

La convocatòria de dimissió només sembla que prové d’un accionista minoritari. Altres, inclòs l’equip directiu, no han demanat la dimissió.

Zipmex havia prestat diners a Babel Finance per un import de 69 milions de dòlars. L’hivern criptogràfic va devastar llavors Babel, provocant centenars de milions de pèrdues.

Zipmex s’enfronta a problemes com molts altres

Zipmex va aturar per primera vegada les seves retirades a mitjans de juliol de 2020, amb les condicions del mercat en aquell moment que van provocar la decisió. Va reprendre parcialment les retirades, però la cartera Z de Zimmex, que permet dipòsits incentivats, va romandre suspesa.

L’intercanvi va revelar més tard aquell mes que estava considerant una possible oferta de compra i que estava parlant amb parts interessades sobre l’assumpte. A més, ha presentat una moratòria de 6 mesos per retardar qualsevol acció legal.

Zipmex s’enfronta a lluites com altres plataformes cripto en aquest moment, com ara Voyager Digital, Celsius Network i Three Arrows Capital. L’hivern cripto ha atenuat les perspectives de diverses empreses i inversors. Els clients d’aquestes empreses s’han unit per fer-ho sempre que sigui possible.