Fiat 2 Coins

Fiat 2 Coins

Phemex: Vaše kripto rješenje za učenje i zaradu

Naći ćete toliko tema za razumijevanje unutar ogromnog kriptoverza. Budući da možete pronaći širok izbor aspekata tržišta, razumijevanje svih njih može izgledati kao ogroman poduhvat. Iako je nemoguće u suštini naučiti sve što se može naučiti o kriptovalutama, ako učinite sve što bolje naučite oko toga, moguće je utvrditi da li je vaše putovanje u svijet kriptovaluta prosperitetno ili prepuno neuspjeha.

Uzmimo na primjer Phemex. Singapurska berza derivata se pokreće i pretvara u čitavu platformu za upravljanje finansijskom imovinom. Phemex je brzo krenuo nakon što je primijetio da se potražnja kupaca za kripto investicionim izborima proširila izvan specijaliziranog dijela trajnih ugovora. Njegovi računi kripto štednje u okviru Phemex Earn proizvoda pružaju isti stepen sigurnosti i jednostavnosti kao banke, ali sa višim APY stabilnim coinima. Sa povećanjem od pet miliona korisnika u 200 zemalja, Phemexov rast je reprezentativan za sve trendove rasta i usvajanja blokova kojima svjedočimo širom svijeta.

Sveobuhvatna platforma za učenje kriptovaluta

Uz sav napredak koji Phemex ostvaruje, kompanija također vraća svoj proizvod Learn and Earn. Ovo sveobuhvatno rješenje uključuje jedinstvene značajke i programe za podršku korisnicima na njihovom kripto putu. Najbolji dio je što Phemex nagrađuje korisnike za učenje novih informacija i polaganje kvizova.

Phemex pomaže da se premosti ovaj jaz u znanju tako što pruža obrazovnu platformu na kojoj korisnici kriptovaluta mogu naučiti o početničkim kripto konceptima i različitim dijelovima tržišta. Phemex Learn & Earn je besplatan i sadrži razne video zapise i kurseve. Na kraju svakog kursa, korisnici mogu polagati kvizove i dobiti trgovački bonus za svaki kviz koji prođu. Uskoro će Phemex također dodati kurseve s ograničenim vremenom za podjelu tokena vezanih za specifične projekte. Obavezno pohađajte kurseve i kvizove što prije svaki dan jer postoje dnevni limiti. Pogledajte Phemex Learn and Earn i ostanite sa nama za više kurseva!

Saznajte više o Phemexu

Razmjena kripto derivata sa sjedištem u Singapuru konstantno je nadmašila očekivanja, rastući od baze korisnika od samo hiljade do zajednice od 5 miliona. Phemex pripisuje ovaj uspjeh svojoj posvećenosti zadovoljstvu kupaca. Predvođeni timom veterana iz Wall Streeta, Phemexov brzi i lagani mehanizam za trgovanje, intuitivni UX i posvećenost korisnicima dali su ovom relativno novom igraču nogu u izuzetno konkurentnoj areni berzi kriptovaluta. Korisnici mogu lako kupiti kriptovalute i naučiti više o kriptoverziji uz Phemex-ov sveobuhvatan paket proizvoda.