Fiat 2 Coins

Fiat 2 Coins

Phemex: Вашето крипто решение за учене и печелене

Ще намерите толкова много теми, за които да разберете в огромната криптовалута. Тъй като можете да намерите голямо разнообразие от аспекти на пазара, разбирането на всички тях може да изглежда като непосилно усилие. Въпреки че е невъзможно по същество да научите всичко, което можете да научите за криптовалутите, като направите всичко възможно да научите много по-добре, можете да определите дали пътуването ви в света на криптовалутите е проспериращо или изпълнено с неуспехи.

Вземете Phemex например. Борсата за деривати в Сингапур се разгръща и се превръща в цяла платформа за управление на финансови активи. Phemex се придвижи бързо, след като забеляза, че търсенето на клиенти за избор на крипто инвестиция се е разширило отвъд специализирания раздел на постоянните договори. Неговите крипто спестовни сметки под неговите продукти Phemex Earn осигуряват същата степен на безопасност и простота като банките, но с по-високи APY за стабилни монети. С увеличение от над пет милиона потребители в 200 държави, растежът на Phemex е представителен за целия растеж на блокчейн и тенденциите за приемане, на които сме свидетели по целия свят.

Всеобхватната платформа за крипто обучение

С целия напредък, който Phemex постига, компанията също връща своя продукт Learn and Earn. Това цялостно решение включва уникални функции и програми за подпомагане на потребителите в тяхното крипто пътуване. Най-добрата част е, че Phemex награждава потребителите за научаване на нова информация и преминаване на тестове.

Phemex помага да се преодолее тази празнина в знанията, като предоставя образователна платформа, където крипто потребителите могат да научат за начинаещи крипто концепции и различни части на пазара. Phemex Learn & Earn е безплатен и включва различни видеоклипове и курсове. В края на всеки курс потребителите могат да решават тестове и да получават бонус за търговия за всеки тест, който преминат. Скоро Phemex също ще добави курсове с ограничено време за раздаване на токени, свързани с конкретни проекти. Не забравяйте да вземете курсовете и тестовете възможно най-скоро всеки ден, тъй като има дневни ограничения. Вижте Phemex Learn and Earn и следете за още курсове!

Научете повече за Phemex

Базираната в Сингапур борса за крипто деривати постоянно надминава очакванията, като се разраства от потребителска база от само хиляди до общност, която е силна от 5 милиона. Phemex приписва този успех на отдадеността си на удовлетвореността на клиентите. Водени от екип от ветерани ръководители на Уолстрийт, бързата и лека търговска машина на Phemex, интуитивният потребителски интерфейс и ангажираността към потребителите дадоха на този сравнително нов играч крака в изключително конкурентната арена на борсите за криптовалута. Потребителите могат лесно да купуват крипто и да научат за криптовалутата с изчерпателния продуктов пакет на Phemex.