Fiat 2 Coins

Fiat 2 Coins

Phemex: Din Go-To Crypto-løsning til at lære og tjene

Du vil finde så mange emner at forstå om inde i den enorme cryptoverse. Fordi du kan finde en bred vifte af aspekter af markedspladsen, kan det at forstå dem alle ligne en overvældende bestræbelse. Selvom det i det væsentlige er umuligt at lære alt, hvad der er at lære om kryptovalutaer, er det muligt at afgøre, om din tur ind i kryptovalutaernes verden er velstående eller fyldt med tilbageslag.

Tag Phemex for eksempel. Singapore-derivatbørsen ruller ud og ændres til en hel platform til styring af finansielle aktiver. Phemex bevægede sig hurtigt efter at have observeret, at kundernes efterspørgsel efter valg af kryptoinvesteringer var udvidet ud over den specialiserede del af evige kontrakter. Dets Crypto-opsparingskonti under dets Phemex Earn-produkter giver samme grad af sikkerhed og enkelhed som banker, men med højere stablecoin APY’er. Med en stigning på end fem millioner brugere på tværs af 200 lande er Phemex’ vækst repræsentativ for hele blockchain-vækst- og adoptionstendenserne, vi er vidne til over hele kloden.

Den omfattende krypto-læringsplatform

Med alle de fremskridt, Phemex gør, bringer virksomheden også sit Learn and Earn-produkt tilbage. Denne omfattende løsning inkluderer unikke funktioner og programmer til at støtte brugere i deres kryptorejse. Det bedste er, at Phemex belønner brugere for at lære ny information og bestå quizzer.

Phemex hjælper med at bygge bro over denne videnskløft ved at tilbyde en uddannelsesplatform, hvor kryptobrugere kan lære om begyndere kryptokoncepter og forskellige dele af markedet. Phemex Learn & Earn er gratis og indeholder forskellige videoer og kurser. I slutningen af ​​hvert kursus kan brugere tage quizzer og modtage en handelsbonus for hver quiz, de består. Snart vil Phemex også tilføje tidsbegrænsede kurser for at give tokens væk relateret til specifikke projekter. Sørg for at tage kurser og quizzer så hurtigt som muligt hver dag, da der er daglige grænser. Tjek Phemex Learn and Earn og følg med for flere kurser!

Lær mere om Phemex

Singapore-baseret kryptoderivatudveksling har konsekvent overskredet forventningerne og vokset fra en brugerbase på blot tusinder til et fællesskab, der er 5 millioner stærkt. Phemex tilskriver denne succes sin dedikation til kundetilfredshed. Ledet af et team af erfarne Wall Street-ledere har Phemex’ hurtige og lette handelsmotor, intuitive UX og engagement over for brugerne givet denne relativt nye spiller et ben på den uhyre konkurrenceprægede arena for kryptovalutaudvekslinger. Brugere kan nemt købe krypto og lære om cryptoverse med Phemex’ omfattende produktsuite.