Fiat 2 Coins

Fiat 2 Coins

Hodlnaut siger, at det ikke bliver undersøgt, Singapores politi

Hodlnaut sagde, at det ikke havde været hovedemnet i en undersøgelse foretaget af Singapore POLICE. Det tilbød en liste over begivenheder i retssagen. Virksomheden satte tilbagetrækninger på pause tidligere på måneden, som står over for et økonomisk underskud på $193 millioner.

Kryptofirmaet Hodlnaut har meddelt, at det ikke er hovedemnet i en undersøgelse foretaget af Singapore POLICE, og har på Twitter offentliggjort en liste over begivenheder i sin retssag.

Kære brugere, i lyset af kompleksiteten af ​​Judicial Review-sagen har vi skrevet et godt resumé af hændelsesforløbet afspejlet i erklæringerne her: https://t.co/Qrd1SSdqHs.

Hodlnaut er ikke hovedemnet for nogen undersøgelser af Singapore POLITIE.

– Hodlnaut (@hodlnautdotcom) 23. august 2022

“…vores advokater fortalte Singapore-domstolen, at … sammen med Hodlnauts erklæringer indgivet i dens sager i modstrid med Singapores politistyrke … forsegledes fra offentlig adgang. Vi havde anmodet om dette baseret på at opretholde fortroligheden af ​​SPF’s undersøgelser (specifikt visse beslaglæggelsesordrer oprettet af SPF) mod Samtrade Custodian.”

Forretningen planlægger at levere sin næste opdatering den 29. august. En anden begivenhed ville være den midlertidige retslige ledelses ansøgning den 26. august.

Hodlnaut blandt andre oplever økonomiske problemer

Som så mange andre kryptoplatforme annoncerede Hodlnaut, at det kunne standse udbetalinger midt i en flaskehals i likviditeten. Det fulgte op på dette blot lidt over syv dage senere ved at afskedige 80 % af sit personale for at mindske udgifterne.

Det slutter sig til de kendte mærker Voyager Digital og Celsius Network i disse problemer, og 2022 tegner sig for at blive betragtet som et dårligt år for de fleste kryptoplatforme. Der var undersøgelser af mange af disse virksomheder, og nye rapporter ser ud til at dukke op hvert par dage.

En Financial Times-rapport sagde, at Celsius mistede over 100 millioner dollars i Grayscale Bitcoin Trust-handlen, og virksomheden gennemgår en insider-undersøgelse af Celsius Creditor Committee. I mellemtiden oplevede Celsius-tokenet et spring i et kort stykke tid, da marketingbrugere på sociale medier forsøgte et kort klem.

For Voyager Digital har virksomheden modtaget rettens godkendelse til at give kunderne 270 millioner dollars tilbage. I mellemtiden er Mark Cuban sagsøgt for den påståede rolle at reklamere for platformen.