Fiat 2 Coins

Fiat 2 Coins

Hodlnaut zegt dat er geen onderzoek wordt gedaan naar de politie van Singapore

Hodlnaut zei dat dit niet het belangrijkste onderwerp was van een onderzoek door de politie van Singapore. Het bood een lijst van gebeurtenissen in de gerechtelijke beoordelingszaak aan. Het bedrijf stopte eerder deze maand met opnames, die geconfronteerd worden met een financieel tekort van $ 193 miljoen.

Crypto-bedrijf Hodlnaut heeft aangekondigd dat dit niet het belangrijkste onderwerp is van een onderzoek door de politie van Singapore, door op Twitter een lijst met gebeurtenissen in zijn gerechtelijke beoordelingszaak te plaatsen.

Beste gebruikers, in het licht van de complexiteit van de Judicial Review-zaak, hebben we hier een goede samenvatting geschreven van de volgorde van gebeurtenissen die in de beëdigde verklaringen worden weergegeven: https://t.co/Qrd1SSdqHs.

Hodlnaut is niet het belangrijkste onderwerp van enig onderzoek door de politie van Singapore.

– Hodlnaut (@hodlnautdotcom) 23 augustus 2022

“…onze advocaten vertelden de Singaporese rechtbank dat… samen met Hodlnaut’s beëdigde verklaringen ingediend in haar procedure in strijd met de Singaporese politie… om van openbare toegang te worden verzegeld. We hadden hierom gevraagd op basis van het handhaven van de vertrouwelijkheid van de onderzoeken van de SPF (met name bepaalde inbeslagnemingsbevelen die door de SPF zijn opgesteld) tegen Samtrade Custodian.”

De business is van plan om de volgende update op 29 augustus te geven. Een ander evenement is de Interim Judicial Management-applicatie op 26 augustus.

Hodlnaut onder andere financiële problemen ervaren

Zoals zo veel andere cryptoplatforms, kondigde Hodlnaut aan dat het opnames kon pauzeren te midden van een bottleneck in de liquiditeit. Het volgde dit iets meer dan zeven dagen later op door 80% van zijn personeel te ontslaan om de uitgaven te verminderen.

Het voegt zich bij de bekende merken Voyager Digital en Celsius Network in deze problemen, en 2022 wordt als een slecht jaar beschouwd voor de meeste cryptoplatforms. Er waren onderzoeken naar veel van deze bedrijven en elke paar dagen verschijnen er nieuwe rapporten.

Een rapport van de Financial Times zei dat Celsius meer dan $ 100 miljoen verloor in de Grayscale Bitcoin Trust-handel, en het bedrijf ondergaat een onderzoek naar wangedrag door de Celsius Creditor Committee. Ondertussen beleefde het Celsius-token een korte tijd een sprong toen gebruikers van sociale media-marketing probeerden een korte druk uit te oefenen.

Voor Voyager Digital heeft het bedrijf goedkeuring gekregen van de rechtbank om $ 270 miljoen terug te betalen aan klanten. Ondertussen wordt Mark Cuban aangeklaagd voor de vermeende rol om reclame te maken voor het platform.