Grundlæggeren af Telegram Pavel Durov driller udviklingen af en ny markedsplads til auktionering af brugernavne. Durovs idé ser ud til at være inspireret af TON DNS-auktion udført af et åbent netværk tidligere i juli
Pavel Durov, grundlæggeren af den øjeblikkelige beskedapplikation Telegram, har foreslået et nyt bevist faktum, der involverer udvikling af en markedsplads til at auktionere sine reserverede og specielle kanalbrugernavne.
Telegram-stifter tipser om UDVIKLING af en ny markedsplads til auktionering af særlige brugernavne
Telegramstifteren postede tanken om at auktionere reserverede brugernavne på sin officielle kanal kaldet “Durovs kanal” på telegram.
pic.twitter.com/36MaNayxrm
– db (@tier10k) 22. august 2022
Durovs idé om at auktionere telegrambrugernavne ser ud til at have hentet inspiration i den nyligt afholdte offentlige auktion på det åbne netværk (TON), hvor netværket faktisk med succes havde solgt specielle domæne-/pungnavne. Ifølge statsposten havde netværket solgt wallet.ton-brugernavnet for stort set $215.250 TON ($260000).
“Jeg er virkelig imponeret over succesen med den auktion, TON for nylig gennemførte på grund af deres domæne-/pungnavne. Tegnebog. ton blev solgt for 215.250 Toncoin (~$260000) mens kasinoet. ton blev solgt for ~$244000” Durov tilføjede senere
Det åbne netværk gennemførte en særlig auktion i juli kaldet “TON DNS”, der blev beskrevet som en særlig tjeneste, der gjorde det muligt for brugere at tildele letlæselige navne med deres krypto-tegnebøger, smarte kontrakter og websteder.
For at søge inspiration i TON DNS drillede Durov efter et lignende projekt for et utroligt antal Telegram-brugere, hvor platformen faktisk kunne udvikle en markedsplads til at auktionere sine reserverede brugernavne, grupper og kanallinks til auktion.
“Hvis TON har haft muligheden for at opnå disse resultater, så forestil dig, hvor succesfuldt Telegram med sine 700 millioner brugere kunne være, hvis vi lægger reserverede @ brugernavne, gruppe og kanallinks til auktion. Sammen med et utroligt antal iørefaldende t.me-adresser som @storm eller @royal, kunne alle fire-bogstavs brugernavne muligvis gøres tilgængelige på markedet (@bank, @club, @game, @gift osv.). “
Durov tilføjede yderligere, hvordan den nævnte idé i sidste ende ville blive en del af et mere omfattende økosystem, hvor brugere kan overføre ejerskabet af disse navne til andre interesserede parter.
“Dette kan udvikle en ny platform, hvor brugernavneindehavere kan overføre dem til interesserede parter i beskyttede aftaler – med ejerskab sikret i blockchainen via NFT-lignende smarte kontrakter. Andre komponenter i Telegram-økosystemet, herunder kanaler, klistermærker eller emoji, kan senere også blive en del af denne markedsplads.” sagde Durov
Ydermere ser TONCOIN-tokenet ud til at have været positivt påvirket af Durovs diskussion, der steg med op til 15% på pressetidspunktet. I sit telegram-indlæg tilføjede Durov yderligere, hvordan han var ekstremt imponeret over TONs skalerbarhed og hastighed, hvilket lod tokenet få et godt og seriøst prismomentum.
“Med hensyn til skalerbarhed og hastighed får TON sandsynligvis den bedste teknologi til at være vært for et sådant decentraliseret salg. Vi kan skrive skudsikre smarte kontrakter for TON (fordi det var os, der opfandt dets smarte kontraktsprog), så vi har været tilbøjelige til at teste TON, fordi den underliggende blockchain for fremtidens markedsplads. “
På pressetidspunktet sidder TON-tokenet på $1,30, en stigning på 15%, ifølge de seneste data erhvervet fra Coinmarketcap.