Fiat 2 Coins

Fiat 2 Coins

Aave stopt ETH-leningen terwijl Ethereum Bellatrix Merge-upgrade live gaat

Overzicht:

Gedecentraliseerd financieringsprotocol Aave heeft leningen voor Ether (ETH) gepauzeerd. De gemeenschap van Aave heeft gestemd en alleen uw keuze in het licht van de aanstaande Proof-of-Stake-upgrade van Ethereum. de eerste van twee fasen vóór de laatste PoS-transitie van Ethereum, ging live.

Aave, een gedecentraliseerd financieringsprotocol dat wordt aangedreven door de blockchain van Ethereum, heeft Ether (ETH) -leningen stopgezet met een gemeenschapsstemming en alleen de pauze omdat de fusie dichterbij komt. The Merge is de overstap van Ethereum van de proof-of-work-consensus naar proof-of-stake.

Crypto-gebruikers kunnen het protocol van Aave gebruiken om Ether te lenen, het native digitale activum in de Ethereum-blockchain. Opmerkelijk is dat de DeFi-gigant in de weken voor de fusie een grotere vraag naar leningen heeft gezien.

SimpleFX
SimpleFX

Een voorstel met de titel “ETH-leningen tijdelijk onderbreken” werd in stemming gebracht in de gemeenschap van Aave. Het voorstel was gebaseerd op de bezorgdheid dat de PoS-upgrade van Ethereum een ​​piek in de benuttingsgraad van Aave’s leningen zou kunnen veroorzaken.

De bezettingsgraad van Aave vertegenwoordigt het percentage ETH dat is uitgeleend in tegenstelling tot de hoeveelheid ETH die in de pool van het protocol is achtergebleven. Liquiditeitsproblemen stonden centraal in de stad toen de anticipatie bleef toenemen rond de PoS-upgrade van Ethereum.

Een belangrijk punt van zorg was dat het gebruikspercentage 100% zou kunnen bereiken en het protocol van Aave in het centrum van een liquiditeitsknelpunt zou achterlaten. Het voorstel, dat steun kreeg van 96,18% van de stemmen in de gemeenschap, zou inderdaad kunnen dienen als afschrikmiddel tegen een liquiditeitscrisis.

Block Analitica, een on-chain analyse-outfit, herhaalde soortgelijke opmerkingen en zei: “Het tijdelijk pauzeren van ETH-leningen zal deze dreiging van hoog gebruik verminderen”.

Ethereum’s Bellatrix-upgrade succesvol, de samenvoeging veel dichterbij DAN OOIT TEVOREN

De Bellatrix-upgrade van Ethereum, gepland voor 6 september 2022, ging onnodig live om te zeggen door zowel de belangrijkste ETH-ontwikkelaars als de voorstanders van crypto. De functie markeerde de eerste van twee fasen die de Merge omvatten, een belangrijke upgrade in het netwerk van Ethereum.

ETH reageerde op de Bellatrix-upgrade die een stijging van 6% in de activaprijs heeft. De crypto handelde voor ongeveer $ 1669 na nieuws, volgens gegevens van TradingView.

Aave stopt ETH-leningen als Ethereum Bellatrix Merge Upgrade gaat leven 13 ETH dagelijkse grafiek (Bron: TradingView)

Parijs, de volgende fase van de Merge zal waarschijnlijk ergens tussen 13-15 september plaatsvinden, volgens een tweet van Ethereum-oprichter Vitalik Buterin.

De fusie zal waarschijnlijk rond 13-15 september plaatsvinden. Wat er vandaag gebeurt, kan de Bellatrix-hardfork zijn, die de ketting *bereidt* op elke fusie. Maar nog steeds belangrijk – zorg ervoor dat u uw klanten op de hoogte houdt!

– vitalik.eth (@VitalikButerin) 6 september 2022

Bij het ter perse gaan werd de Bellatrix Upgrade van Ethereum met succes verzonden, met een netwerkdeelname van meer dan 94%. Doorgaan, ontwikkelaars zouden openbare testnetten zoals Kiln stopzetten en de upgrade naar Parijs later in september plannen.

Op dezelfde manier recapituleren, post-Bellatrix, verschillende statistieken:
– netwerkdeelnamepercentage is 94,94%
– aantal actieve validators is 403766
– aantal offline validators 17743
– en de clientdiversiteit voor de consensuslaagklantenpagina wordt morgen bijgewerkt, zodat we het opnieuw kunnen controleren dan

– Christine Kim (@christine_dkim) 6 september 2022

Aave Halts ETH Loans As Ethereum Bellatrix Merge Upgrade Goes Lives 14 Ethereum-tijdlijn samenvoegen