Fiat 2 Coins

Fiat 2 Coins

FTX objavljuje plan za zaustavljanje povlačenja tokom spajanja

FTX berza najavila je svoj plan da zaustavi svoje povlačenje tokom predstojećeg spajanja Ethereum-a Razmjena je također najavila da će također kreditirati forkirane tokene nazad na korisnički račun

Sve vodeće kripto berze i platforme se spremaju da prihvate nadolazeće spajanje Ethereuma. Između ostalih platformi, FTX je također izdao sveobuhvatnu izjavu u kojoj najavljuje svoju podršku tom spajanju koje bi trebalo da se pojavi uživo sljedeće sedmice.

FTX kaže da će zaustaviti svoja povlačenja i depozite tokom spajanja .

U ažuriranoj izjavi na blogu, kripto berza FTX koju podržava SBF navela je da će ova firma obustaviti svoja povlačenja i depozite tokena ERC-20 otprilike pola sata prije nadogradnje Bellatrixa koja bi trebala doći uživo 6. septembra, epohe 144896 na lancu Beacon kao i nadogradnja izvršnog sloja u Parizu.

SimpleFX
SimpleFX

Ažuriranja servisa za ETH Merge.
Detalji: https://t.co/r7pbo4LCq2 pic.twitter.com/IjLxsUJTp3

– FTX (@FTX_Official) 2. septembar 2022

Ethereum je spreman da svoj mehanizam pomjeri prema PoS konsenzusu, što će dramatično pomoći blockchainu da smanji svoju ekstenzivnu potrošnju energije i pomoći blockchainu u poboljšanju brzine transakcija i obrade.

Iako je spajanje planirano da se pojavi uživo 15. septembra, pripremne nadogradnje su već počele da se uvode počevši od Bellatrixa koji bi trebao doći uživo danas u 11:34:43 UTC.

FTX je dalje najavio detaljan plan za vraćanje forkiranih tokena na korisničke račune koji bi mogli biti pokrenuti kroz dugo očekivani proces spajanja. Platforma je rekla da će kreditirati forkirane PoW tokene unutar korisničkih računa zasnovanih na omjeru 1:1.

“Nakon spajanja, moglo bi se pojaviti nekoliko račvanih PoW ETH. U slučaju da se pojavi kanonski PoW ETH fork, FTX će kreditirati korisnike dok koriste forkirani PoW ETH u omjeru od samo jedan 1:1, a zajmoprimcima ETH će nesumnjivo biti naplaćen fork PoW ETH zasnovan na njihovom ETH saldu pomoću snimka fork-a koji će odvijati prije nadogradnje izvršnog sloja u Parizu. FTX zadržava pravo da ažurira tretman bilo kojeg račvanog PoW ETH-a u bilo koje vrijeme.” vaš blog pročitajte

FTX nije jedina prava berza koja je izradila temeljnu nameru da prihvati predstojeće spajanje Ethereuma. Druge kripto berze, uključujući Binance i Coinbase, takođe su napravile detaljne planove za dobrodošlicu i prihvatanje istorijskih kripto događaja tokom cele godine.