Fiat 2 Coins

Fiat 2 Coins

FTX annoncerer plan om at standse sine tilbagetrækninger under fusionen

FTX-børsen annoncerede sin plan om at stoppe sine udbetalinger under den kommende Ethereum-fusion. Børsen meddelte også, at den også vil kreditere de forked tokens tilbage på brugerens konto

Førende kryptobørser og -platforme er alle klar til at omfavne den kommende Ethereum-fusion. Blandt andre platforme har FTX også udsendt en omfattende erklæring, der annoncerer sin støtte til den fusion, som er planlagt til at besøge live i næste uge.

FTX siger, at det vil standse sine udbetalinger og indskud under fusionen .

I en opdateret blogerklæring udtalte SBF-støttet kryptobørs FTX, at dette firma vil suspendere sine udbetalinger og ERC-20 token-indskud cirka en halv time før Bellatrix-opgraderingen, som er planlagt til at besøge live den 6. september, epoke 144896 på Beacon-kæden samt Paris execution layer-opgraderingen.

SimpleFX
SimpleFX

Serviceopdateringer til ETH Merge.
Detaljer: https://t.co/r7pbo4LCq2 pic.twitter.com/IjLxsUJTp3

– FTX (@FTX_Official) 2. september 2022

Ethereum er klar til at flytte sin mekanisme mod PoS-konsensus, hvilket dramatisk vil hjælpe blockchain med at reducere sit omfattende energiforbrug og hjælpe blockchain med at øge dens transaktions- og behandlingshastighed.

Selvom fusionen er planlagt til at besøge live den 15. september, er de forberedende opgraderinger allerede begyndt at rulle ud startende med Bellatrix, som er planlagt til at besøge live i dag kl. 11:34:43 UTC.

FTX annoncerede yderligere en detaljeret plan for at kreditere de forkedte tokens tilbage på brugerens konti, som kan blive lanceret gennem den meget forventede fusionsproces. Platformen sagde, at den vil kreditere de gaflede PoW-tokens inde i brugerens konti baseret på et 1:1-forhold.

“Efter fusionen kunne der opstå et antal forkedte PoW ETH. I tilfælde af at en kanonisk PoW ETH-gaffel dukker op, vil FTX kreditere brugere, mens de bruger forked PoW ETH i forholdet kun én 1:1, og låntagere af ETH vil utvivlsomt blive opkrævet forked PoW ETH baseret på deres ETH-saldo af fork-øjebliksbilledet, som vil finde sted forud for Paris-udførelseslagets opgradering. FTX forbeholder sig ret til at opdatere behandlingen af ​​enhver forked PoW ETH når som helst.” din blog læst

FTX er ikke den eneste rigtige børs, der har udarbejdet en grundig hensigt om at omfavne den kommende Ethereum-fusion. Andre kryptobørser inklusive Binance og Coinbase har også kortlagt detaljerede planer for at byde velkommen og omfavne blandt de historiske kryptobegivenheder i hele året.