Fiat 2 Coins

Fiat 2 Coins

LG Electronics lancerer NFT Platform LG Art Lab til Smart TV

LG udgav sin NFT-platform LG Art Lab, som giver brugerne mulighed for at købe, sælge, handle og vise NFT’er. I øjeblikket er der en NFT tilgængelig til køb, selvom virksomheden vil tilføje flere hver måned. Den første NFT-kollektion, der bliver tilgængelig er af kunstneren Barry X Ball.

Det sydkoreanske multinationale selskab LG Electronics har lanceret sin nye NFT-platform LG Art Lab ifølge et tweet offentliggjort den 4. september. Platformen vil “tilbyde et kurateret udvalg af kunstnere i verdensklasse integreret problemfrit” i mobiler, desktops og LG TV’er.

Vi er glade for at fortsætte med at innovere inden for kunst og teknologi med vores ægte passion, efterhånden som verden bliver mere digital, hvilket giver kunstnere og samlere mulighed for at genskabe kunst.

– LG Art Lab (@LGArtLab) 4. september 2022

Brugere vil være i stand til at købe, sælge og handle NFT’er på LG Art Lab, og disse kan vises på mærkets smart-tv’er. Blockchainen, der bruges, er Hedera, og LG er en del af Hedera Governing Council. Brugere kan arbejde med hele platformen, hvis de gennemfører den seneste softwareopdatering.

Funktionen er dog i øjeblikket begrænset til enkeltpersoner i USA. Den første NFT-kollektion, der er tilgængelig den 22. september, udgivet af kunstneren Barry X Ball.

SimpleFX
SimpleFX

I øjeblikket er platformen ny og indeholder ikke meget. Brugere kan dog købe en NFT ved at scanne QR-koden og bruge LGs Wallypto-app. Transaktionen kræver, at du besidder USDC.

LG annoncerede først, at de ville arbejde med digital kunst i januar 2022, ligesom udgivelsen af ​​LG Art Lab gør, at den står sammen med Samsung. Sidstnævnte har også udgivet en NFT-markedsplads på nogle af sine tv’er, og den gør brug af Nifty Gateway. LG planlægger at tilføje flere samlinger på månedsbasis.

Store virksomheder viger ikke tilbage fra NFT’er

Virksomheder som Samsung og LG har begge arbejdet med blockchain-teknologi og andre udviklinger som NFT’er. Efter at Samsung havde annonceret, at det ville understøtte nogle kryptoaktiver på sine Galaxy-telefoner, afslørede LG, at det arbejdede på sine egne blockchain-fokuserede telefoner. Der er dog ikke kommet meget nyt om denne sag siden.

Integrationen af ​​NFT’er ser ud til at have mere potentiale, da virksomhederne kan arbejde med forskellige brands og kunstnere for at øge engagementet med brugerne. Avancerede tv’er bruges ofte som en måde at vise kunstværker på, ligesom integrationen med NFT’er giver mulighed for flere muligheder.

Sydkorea er generelt opsat på web3, og dets regering arbejder på politikker i den retning. Dette kan tilskynde virksomheder til at involvere sig endnu mere med NFT’er og andre relaterede teknologier.