Fiat 2 Coins

Fiat 2 Coins

Sorare се насочва към NBA за NFT Basketball Fantasy Game, захранвана от Ethereum

Резюме:

Най-новият проект на Sorare за незаменими токени включва Националната баскетболна асоциация. Стартиращата компания web3 планира скоро да пусне фентъзи игра NFT Basketball. Игрите за футбол и бейзбол бяха стартирани преди това. Сътрудничеството при използване на NBA може да бъде разширяване на свързаните със спорта NFT предложения в стартирането

Базираната в Париж web3 стартираща компания Sorare се обедини, докато използва Американската национална баскетболна асоциация (NBA) заради третата си NFT игра, тъй като компанията се надява да разшири предлагането си за електронни спортове и да засили присъствието си в дигиталното колекционерско пространство.

Облеклото е основано от Nicolas Julia и Adrien Montfort през 2018 г. като организация, съсредоточена върху свързването на спортове и web3. Оттогава стартъпът публикува първата в света NFT-базирана футболна (футболна) фантастична игра, включваща над 280 лицензирани клуба.

SimpleFX
SimpleFX

Sorare се насочва към NBA за захранвана от Ethereum NFT Basketball Fantasy Game 11 Съоснователи на Sorare Nicolas Julia & Adrien Montfort

Компанията на Джулия и Монфор също така предлага партньорство с американския франчайз от Мейджър Лийг Бейзбол. Сътрудничеството роди фентъзи игра с цифрови колекционерски предмети от всички 30 официални бейзболни клуба в Обединеното кралство.

Фирмата web3 също така постигна статут на еднорог, след като приключи кръг за финансиране от серия B на стойност 680 милиона долара, нает от SoftBank. По време на пресата бизнесът се оценява на 4,3 милиарда долара с гръб като aldeA Ventures и носителя на Световната купа Антоан Гризман.

По-специално, NFT, издадени от стартиране, се захранват от блокчейн Ethereum. По време на пресата Ethereum може да се похвали с лъвския дял от NFT активността и обема на търговия по данни от DappRadar. Блокчейн мрежата на OG разполага с високо оценени NFT колекции като Bored Apes и Crypto Punks.

[DB] Sorare се обединява с NBA за нова NFT фентъзи баскетболна игра: TechCrunch

– db (@tier10k) 7 септември 2022 г

Sorare Basketball Fantasy NFT игра ТОЧНО ЗАД ЪГЪЛА

Новинарските заглавия отбелязват разширяване на предлагането на Sorare за електронни спортове направо в трети франчайз – Баскетбол. Освен това този ход може да привлече потребители от най-добрия играч на NBA на Dapper Labs, за да подсили двумилионната потребителска база на Sorare.

NBA е сред най-големите спортни лиги в Америка плюс някои от нейните звезди като Стивън Къри не са непознати за NFT.

Подобно на другата си фентъзи игра, играчите в предстоящата NBA NFT игра могат да купуват, продават и търгуват цифрови колекционерски предмети, включващи играчи от NBA. Съобщението от сряда не разкрива окончателна дата за пускането на нито една игра.

Поради това многогодишно партньорство Sorare ще пусне официално лицензирана NFT-базирана фантастична баскетболна игра тази есен. Ще се казва… Сораре: НБА.