Fiat 2 Coins

Fiat 2 Coins

Sorare målretter NBA for Ethereum-drevet NFT Basketball Fantasy Game

Resumé:

Sorares seneste ikke-fungible token-projekt involverer National Basketball Association. Web3-opstarten planlægger snart at lancere et NFT Basketball-fantasispil. Spil til fodbold og baseball blev tidligere lanceret. Samarbejdet, mens du bruger NBA, kan være en udvidelse af sportsrelaterede NFT-tilbud i opstarten

Den Paris-baserede web3-startup Sorare har slået sig sammen, mens han brugte American National Basketball Association (NBA) på grund af sit tredje NFT-spil, fordi virksomheden håber at udvide sit esports-udbud og styrke sin tilstedeværelse i det digitale samlerrum.

Outfittet blev grundlagt af Nicolas Julia og Adrien Montfort i 2018 som en organisation centreret om at bygge bro mellem sport og web3. Siden da har opstarten udgivet verdens første NFT-baserede fodbold (fodbold) fantasy spil med over 280 licenserede klubber.

SimpleFX
SimpleFX

Sorare målretter NBA for Ethereum-drevet NFT Basketball Fantasy Game 11 Sorare medstiftere Nicolas Julia & Adrien Montfort

Julia og Montforts firma tilbyder også et partnerskab med America’s Major League Baseball-franchise. Samarbejdet affødte et fantasyspil med digitale samleobjekter fra alle 30 officielle baseballklubber i Det Forenede Kongerige.

Web3-firmaet opnåede også enhjørning-status efter at have lukket en $680 millioner serie B-finansieringsrunde udlejet af SoftBank. På pressetidspunktet er virksomheden vurderet til $4,3 milliarder med backs som aldeA Ventures og World Cup-vinderen Antoine Griezmann.

Især er NFT’erne udstedt af opstart drevet af Ethereum blockchain. På pressetidspunktet kan Ethereum prale af broderparten af ​​NFT-aktivitet og handelsvolumen med data fra DappRadar. OG blockchain-netværket har højt vurderede NFT-samlinger som Bored Apes og Crypto Punks.

[DB] Sorare slår sig sammen med NBA for en frisk NFT fantasy basketball-kamp: TechCrunch

– db (@tier10k) 7. september 2022

Sorare Basketball Fantasy NFT-spil LIGE RUNDT HJØRNET

Nyhedsoverskrifterne markerer en udvidelse af Sorares e-sportstilbud lige ind i en tredje franchise – Basketball. Ydermere kunne flytningen hente brugere fra Dapper Labs’ NBA-topskud for at styrke Sorares enorme brugerbase på to millioner.

NBA er blandt de største sportsligaer i Amerika plus nogle af dens stjerner som Stephen Curry er ikke fremmede for NFT’er.

I lighed med dets andre fantasy-spil kan spillere på det kommende NBA NFT-spil købe, sælge og bytte digitale samleobjekter med NBA-spillere. Onsdagens meddelelse afslørede ikke en endelig dato for noget spils udgivelse.

På grund af dette flerårige partnerskab vil Sorare lancere et officielt licenseret NFT-baseret fantasy basketballspil til efteråret. Det vil hedde… Sorare: NBA.