Fiat 2 Coins

Fiat 2 Coins

Web3 Startup Dust Labs осигурява $7 милиона на фона на дългоочакваното издание на y00ts NFT

NFT стартиращата компания Dust Labs осигури 7 милиона долара първоначално финансиране за изграждане на екосистемата на $DUST токени. Инвеститорите включват Chapter One, Magic Eden, FTX Ventures и много други. Y00ts NFT mint най-накрая стартира на 5 септември, след като поправи проблем с „бъг с блокиране“. Дългоочакваната колекция оглави класациите с над 200 000 SOL в обем на търговия на OpenSea преди ден.

Какво трябва да разберете за последното набиране на средства от Dust Labs

Dust Labs, стартирането на Web3, свързано с y00ts и DeGods NFT, събра $7 милиона в първоначално финансиране. Съобщението дойде скоро след като оживеният монетен двор y00ts NFT тръгна в понеделник вечерта.

Няколко видни инвеститори участваха в кръга. В тях са включени Chapter One, Foundation Capital, Magic Eden, Metaplex, Jump, FTX Ventures и Solana Ventures. В писмен доклад от CoinDesk финансирането беше разделено 50/50 между собствения капитал на вашата компания и нейния собствен токен $DUST, родният токен на този проект на DeGods NFT.

Въпреки малко подробности все още, фирмата разкри в много туит, че може да използва тези свежи средства, за да създаде екосистемата $DUST. По отношение на това как успяват да направят това да се случи, изпълнителният директор на Dust Labs Кевин и създателят на DeGods Франк ще разкрият повече в рамките на предстоящото AMA (питайте ме каквото и да е) на 8 септември.

SimpleFX
SimpleFX

„Чуването на визията DUST от Франк и Кевин беше наистина луд момент, заедно с разговорите, които несъмнено ще бъдат запомнени завинаги“, каза Джак Липстоун, рисков партньор на Chapter One в туит. „Много се вълнувам да работим в тясно сътрудничество с Dust Labs и [нейната] общност!“

Споделяйки точно същото вълнение, основателят и управляващ партньор на Chapter One Джеф Морис младши каза: „Никога не сме виждали жилищен район, който може да се сравни с DeGods NFT и y00ts NFT – и двата построени от Dust Labs. Креативността на Франк е различна от всичко в крипто [космоса] и Кевин наистина е инженер от световна класа, който ще направи това лудо виждане да се случи.”

Искаме да обявим, че хората са събрали стратегически кръг от $7 милиона, за да създадат екосистемата $DUST.

AMA с @frankdegods и нашия главен изпълнителен директор @kevindegods в четвъртък, 8 септември. pic.twitter.com/VxzdZeu3P0

– Dust Labs (@dust_labs) 6 септември 2022 г

С уважение от Dust Labs към y00ts и DeGods NFT

За тези, които не знаят, Dust Labs може да бъде NFT стартиране, създадено от основателите на DeGods NFT. Но за разлика от начина, по който Yuga Labs би била за BAYC, тя не е компания майка за проектите y00ts или DeGods NFT.

Вместо това фирмата наистина е отделна Web3 фирма, която има за цел да предостави софтуер и инструменти за NFT проекти, изпълнявани на Solana и Ethereum. Първият му продукт е инструмент за бели списъци на стипендии „y00tlist“, достъпен на уеб страницата за монетизиране на проекта.

Относно y00ts – най-популярният NFT проект на Solana

Като един от най-горещите NFT проекти на Solana, y00ts е колекция от 15 000 подобни на йети PFP аватари, създадени от екипа на основателите на DeGods. Проектът, който има прозрачна система за бели списъци, видя приложения от няколко големи имена като NFT инфлуенсъри и футболната легенда Уейн Рууни.

Приетите кандидати и притежателите на DeadGod могат да секат „t00bs“, които могат да бъдат изгорени, за да получат „y00ts“. Всеки от тях струва 375 $DUST за изсичане, като цената ще се повиши до 500 $DUST на 9 септември. След това ще се увеличава с 0,8325 $DUST на ден, докато емисията на токени приключи.

Към момента на писане y00ts надхвърли 200k SOL в обем на търговия (около $6,1 милиона) на OpenSea! Сега колекцията оглавява класациите с минимална цена от 155 SOL (около $4800).

$DUST, от друга страна, не се справя толкова добре. Цената на токена в даден момент падна с повече от 30% по класически начин „продайте новините“, след като монетният двор на y00ts NFT започна в понеделник.

Въпреки това се очаква $DUST да въведе повече случаи на употреба в бъдеще. Magic Eden, един от най-добрите NFT пазари на Solana, планира скоро да подкрепи родния токен на своята платформа. Засега притежателите могат да използват токена само за изсичане на нови колекционерски предмети в съкровищницата на DeDAO.

Остава да видим как Dust Labs ще разработи своя полезен токен в бъдеще. Тези, които искат да научат повече, ще трябва да следят за вашата AMA в четвъртък.