Fiat 2 Coins

Fiat 2 Coins

Web3 Startup Dust Labs si zajistil 7 milionů dolarů uprostřed vysoce očekávaného vydání NFT v roce 2000

Startup společnosti NFT Dust Labs zajistil financování ve výši 7 milionů $ v počátečním kole na vybudování ekosystému tokenů $ DUST. Mezi investory patří Chapter One, Magic Eden, FTX Ventures a mnoho dalších. Y00ts NFT mincovna byla konečně spuštěna 5. září poté, co byla opravena chyba „blocker bug“. Dlouho očekávaná kolekce se dostala na vrchol žebříčků s více než 200 000 SOL v objemu obchodování na OpenSea před jedním dnem.

Co byste měli zjistit o nejnovější sbírce Dust Labs

Dust Labs, startup Web3 spojený s y00ts a DeGods NFTs, získal 7 milionů dolarů v počátečním kole. Oznámení přišlo brzy poté, co se v pondělí večer rozjela bouřlivá y00ts NFT mincovna.

Kola se zúčastnilo několik významných investorů. Mezi ně patří Kapitola jedna, Foundation Capital, Magic Eden, Metaplex, Jump, FTX Ventures a Solana Ventures. V písemné zprávě CoinDesk bylo financování rozděleno 50/50 mezi vlastní kapitál vaší společnosti a její vlastní $ DUST token, nativní token tohoto projektu DeGods NFT.

I když je zatím málo podrobností, firma ve velmi tweetu odhalila, že by tyto nové prostředky mohla používat k vytvoření ekosystému $DUST. Ohledně toho, jak jsou schopni toho dosáhnout, Kevin, CEO Dust Labs a Frank, tvůrce DeGods, prozradí více v rámci nadcházejícího AMA (zeptejte se mě na cokoliv) 8. září.

SimpleFX
SimpleFX

„Slyšet vizi DUST od Franka a Kevina byl opravdu šílený okamžik, spolu s rozhovory, které si budeme nepochybně pamatovat navždy,“ řekl Jack Lipstone, Venture Partner z kapitoly jedna v tweetu. „Super nadšeni z úzké spolupráce s Dust Labs a [její] komunitou!“

Zakladatel a řídící partner Chapter One Jeff Morris Jr. sdílel přesně stejné nadšení a řekl: „Nikdy jsme neviděli rezidenční čtvrť, která by se dala srovnávat s DeGods NFT a y00ts NFT – obě postavené Dust Labs. Kreativita Franka se nepodobá ničemu v krypto [vesmíru] a Kevin je skutečně špičkový inženýr, který dovede až k šílené vizi.“

Rádi bychom oznámili, že lidé vybrali strategickou částku 7 milionů dolarů, aby vytvořili ekosystém $ DUST.

AMA s @frankdegods a naším generálním ředitelem @kevindegods ve čtvrtek 8. září. pic.twitter.com/VxzdZeu3P0

– Dust Labs (@dust_labs) 6. září 2022

Pozdrav Dust Labs k y00ts a DeGods NFT

Pro ty, kteří nevědí, Dust Labs může být NFT startup založený zakladateli DeGods NFT. Ale na rozdíl od toho, jak by se Yuga Labs chovala v BAYC, není mateřskou společností pro projekty y00ts nebo DeGods NFT.

Místo toho je firma skutečně samostatnou firmou Web3, která si klade za cíl poskytovat software a nástroje pro projekty NFT běžící na Solana a Ethereum. Jeho prvním produktem je nástroj pro stipendijní whitelisting „y00tlist“, dostupný na webové stránce projektu o ražbě.

O y00ts – nejvíce medializovaný projekt NFT na Solaně

Jako jeden z nejžhavějších projektů NFT na Solaně je y00ts sbírka 15 000 avatarů PFP podobných yetimu, které vytvořil zakládající tým DeGods. Projekt, který má transparentní systém whitelisting, viděl aplikace od několika velkých jmen, jako jsou influenceři NFT a fotbalová legenda Wayne Rooney.

Přijatí žadatelé a držitelé DeadGod mohou razit „t00bs“, které lze spálit a získat tak „y00ts“. Každý z nich stojí ražbu 375 $ DUST, přičemž 9. září cena vzroste na 500 $ DUST. Poté se bude denně zvyšovat o 0,8325 $ DUST, dokud emise tokenu neskončí.

V době psaní přesáhl y00ts 200 000 SOL v objemu obchodování (asi 6,1 milionu $) na OpenSea! Kolekce je nyní na vrcholu žebříčku s minimální cenou 155 SOL (kolem 4 800 $).

$DUST se naopak tolik nedaří. Cena tokenu najednou klesla o více než 30 % klasickým způsobem „sell the news“ poté, co v pondělí začala ražba y00ts NFT.

I tak se očekává, že $DUST v budoucnu představí více případů použití. Magic Eden, jeden z nejlepších tržišť Solana NFT, plánuje brzy podporovat nativní token na své platformě. Prozatím mohou držitelé token používat pouze k ražení nových sběratelských předmětů v rámci pokladnice DeDAO.

Uvidí se, jak Dust Labs vyvine svůj užitečný token v budoucnu. Ti, kteří se chtějí dozvědět více, budou muset zůstat naladěni na vaše AMA ve čtvrtek.