Fiat 2 Coins

Fiat 2 Coins

The Merge Week: Bybit ter ondersteuning van ETHW Fork, tokendistributie 8 uur na Ethereum PoS-switch

Overzicht:

Crypto-uitwisseling Bybit is van plan om ETHW, de proof-of-work hard fork van de blockchain van Ethereum, te helpen. Bybit zei dat ETHW-tokens na de fusie zullen worden vermeld. upgrade.

De grote cryptocurrency-uitwisseling Bybit ondersteunt de Ethereum proof-of-work hard fork genaamd ETHW, kondigde het platform woensdag aan met een website-update en tweet. De uitwisseling ondersteunt ook ETHW-token-airdrops en handel na fusie.

De uitwisseling deelde de nieuwskoppen vóór de aanstaande upgrade van Ethereum van proof-of-work naar proof-of-stake. “The Merge”, omdat de upgrade goed bekend is binnen de crypto-gemeenschap, duurt uren voordat het gedrukt wordt.

SimpleFX
SimpleFX

Ethereum PoS zou een energie-efficiënt consensusmechanisme aannemen en netwerkdeelnemers gebruiken met staked Ether (ETH) voor netwerkbeveiliging, naast andere belangrijke blockchain-behoeften. Deze deelnemers worden Stakes in een zeer PoS-netwerk genoemd en zouden in wezen miners vervangen.

Bybit BEREID OM ETHW-tokens ONMIDDELLIJK NA de samenvoeging te distribueren

Bybit zei dat ETHW-tokens acht uur na de livegang van de fusie worden gedistribueerd. De uitwisseling is van plan om de airdrop, hard-fork token-deposito’s en handel te ondersteunen. Bybit kan ook ETHW/USDT vermelden voor de handel in futures via een eeuwigdurend contract.

🔥 We ondersteunen $ETHW airdrop, deposit & ETHW/USDT Spot Trading na #TheMerge op 15 september.

⏱️ $ETHW airdrop zal ongetwijfeld binnen 8 uur na deze Merge worden voltooid.

👉 Meer informatie: https://t.co/u0CcA1cptG

🙌 Stort uw $ETH op Bybit: https://t.co/ozRIbaWZO8 pic.twitter.com/5V1nLVT6kw

– Bybit (@Bybit_Official) 14 september 2022

Op dinsdag rapporteerde EthereumWorldNews over een tijdlijnupdate van ETHPoW, het team achter plannen om de blockchain van Ethereum hard te maken door de fusie en een PoW-ecosysteem in stand te houden. De procedure zou de blokgeschiedenis van Ethereum behouden tot de PoS-upgrade.

ETHPoW is van plan zijn gedecentraliseerde PoW-netwerk binnen een dag na de PoS-upgrade van Ethereum te lanceren. Het blijft op het moment van de pers onduidelijk hoeveel exchanges van plan zijn ETHPoW te ondersteunen. Platforms zoals Deribit en OKX zeiden dat tokens zouden kunnen worden vermeld als gebruikers vraag naar dergelijke munten laten zien.

Grote belanghebbenden zoals Tether (USDT) en Circle (USDC) zijn echter meestal niet van plan om gevorkte protocollen of munten te ondersteunen bij het ter perse gaan.