Fiat 2 Coins

Fiat 2 Coins

The Merge Week: minder dan 24 uur tot de PoS-upgrade van Ethereum, hoe worden crypto-uitwisselingen voorbereid?

Overzicht:

Grote crypto-uitwisselingen zoals Binance, Coinbase en FTX hebben hun operationele plannen voor de fusie vrijgegeven. Hoewel sommige plannen verschillen, zijn de meeste platforms van plan om de overstap van Ethereum van proof-of-work naar proof-of-stake te ondersteunen. De fusie duurt minder dan 24 uur weg bij het ter perse gaan. Ontwikkelaars verwachten dat de Paris-update live gaat en de volledige upgrade tussen eind woensdag en begin donderdag deze week aangeeft.

Cryptocurrency-uitwisselingen schetsten hun operationele plannen voor Ether (ETH) -handel voorafgaand aan Ethereum’s historische consensus-switch die naar verwachting deze week zal plaatsvinden. Platformen zoals Binance, FTX en Coinbase ondersteunen allemaal de upgrade van Ethereum, volgens rapporten.

Op het moment van schrijven is de fusie, die de overgang van Ethereum is van het huidige proof-of-work-mechanisme naar het meer energie-efficiënte proof-of-stake-model, minder dan 24 uur verwijderd. Zoals eerder gemeld, zal de upgrade van start gaan wanneer de blockchain van ETH een Terminal Total Moeilijkheidsgraad bereikt op blokhoogte 58.750.000.000.

SimpleFX
SimpleFX

Er zijn momenteel minder dan 5.000 blokken over tot de volledige upgrade.

Crypto-uitwisselingen bereiden zich voor op de fusie

Met name uitwisselingen kunnen hun plannen vóór de upgrade wijzigen. Gebruikers wordt geadviseerd om het handelsplatform van hun voorkeur te controleren voor actuele informatie.

Binance

Binance is van plan om stortingen en opnames op 15 september om 00:30 UTC voor ETH/ERC-20 op te schorten. Ondersteuning voor gevorkte tokens zal worden geëvalueerd. Als er een gevorkte token is, wordt deze gecrediteerd in een verhouding van 1: 1.

Coinbase

Coinbase is van plan om uit voorzorg ETH/ERC-20 stortingen en opnames een paar uur voor de Fusie op te schorten. Er zou geen invloed moeten zijn op de handel in ETH- of ERC-20-tokens in de gecentraliseerde producten van Coinbase

FTX

FTX is gericht op het ondersteunen van continue handel en is niet van plan om ETH-futures te stoppen of af te wikkelen voorafgaand aan de fusie. ETH-futures en eeuwigdurende contracten volgen het prijskaartje op PoS Ethereum na de fusie.

Web3-ontwikkelaar Jump publiceerde woensdag een thread met meer informatie over uitwisselingen en hun fusieplannen, waaronder Kucoin, OKX en Bybit om er verschillende te noemen.

1/ Samen met de Merge-uren weg, zijn er een groot aantal vragen over wat uitwisselingen ongetwijfeld zullen doen.

Hier is een inventaris die u zal helpen bij het navigeren door dit opwindende moment in de geschiedenis van crypto.

Maar onthoud dat de onderstaande informatie snel kan veranderen. Elke uitwisseling zou moeten worden geraadpleegd.

– jump_crypto 🔥💃🏻 (@jump_) 14 september 2022