Fiat 2 Coins

Fiat 2 Coins

Ethereum Verkoopdruk Post The Fusie onwaarschijnlijk: Nansen Report

Nansen heeft een rapport gepubliceerd over het censuurrisico en de verkoopdruk van Ethereum na The Merge. Het gelooft om verschillende redenen niet dat er verkoopdruk is. Ondertussen verwachten beleggers een stijging van de prijs van Ethereum, terwijl sommige handelaren short gaan. ETH om hun risico af te dekken.

Dataplatform Nansen heeft verklaard dat er waarschijnlijk geen verkoopdruk zal zijn na de fusie van Ethereum. Nansen plaatste op 13 september een rapport waarin ze dieper inging op aspecten van The Merge.

Het rapport gaat specifiek in op de vraag of Proof-of-Stake meer censuurrisico zal introduceren op validatorniveau. Het bespreekt ook of het op middellange termijn de verkoopdruk zou kunnen verhogen van degenen die zich terugtrekken.

Nansen merkt op dat 65% van de staking liquide is, met ongeveer 426.000 validators. Ongeveer 64% met de ingezette ETH is echter in handen van vijf entiteiten. De grootste houder van uitgezette ETH is Lido met 31%, waarbij Coinbase, Kraken en Binance nog eens ongeveer 30% creëren.

SimpleFX
SimpleFX

de fusie ETH in het bezit van platforms: Nansen

U zult een tijdje geen ETH verkopen die is ingezet, omdat deze alleen kan worden uitgezet na de upgrade van Shanghai. Dit wordt verwacht binnen 6 tot 12 maanden na The Merge.

Zelfs dan verwacht Nansen geen verkoopdruk, aangezien de meerderheid van de ingezette ETH momenteel geen winst meer heeft. Omdat 65% van de ingezette ETH liquide is, biedt het nog minder prikkels om de cryptocurrency uit te zetten en te verkopen.

de fusie Meer dan 70% van de ingezette ETH-houders heeft geen winst: Nansen

Bovendien benadrukt Nansen het feit dat walvissen de afgelopen maanden ETH hebben verzameld. Dit is een teken van geloof in het netwerk, wat suggereert dat verkopen niet in hun gedachten is.

Na de Shanghai-update is er misschien nog minder bezorgdheid over verkopen. De Ethereum Foundation heeft gesuggereerd dat er een wachtrij voor opnames zou kunnen zijn om een ​​stormloop van uitverkoop te voorkomen.

Opwinding rondom de fusie Bereiken van koorts Pitch

Beleggers en crypto-enthousiastelingen hebben de afgelopen weken allemaal geanimeerd over The Merge gesproken. Er is optimisme over het feit dat Ethereum een ​​deflatoir token zal worden. Sommigen hebben zelfs voorspeld dat het token tegen het einde van 2022 $ 3.000 zou kunnen bereiken.

Ondertussen hebben sommige handelaren ETH kortgesloten voorafgaand aan het evenement, waarbij de ETH-financieringspercentages ook negatief werden. Ze kunnen eenvoudigweg hun risico afdekken en hoge vergoedingen betalen om hun posities te behouden. Met negatieve financieringspercentages betekent dit dat handelaren ETH-futurescontracten kunnen kopen tegen een prijs die lager is dan de indexprijs.