Fiat 2 Coins

Fiat 2 Coins

Michael Saylor “Më mirë do të fitoja në modë të paqëndrueshme sesa të humbas ngadalë, të shesësh arin tënd”

Ish-CEO i Microstrategy, Michael Saylor, theksoi në një intervistë të fundit për Stansberry Research se ai do të preferonte të fitonte në një mënyrë të paqëndrueshme sesa të humbiste ngadalë. Saylor vazhdon të thotë se kjo paqëndrueshmëri do të ndikojë vetëm tek investitorët afatshkurtër dhe kompanitë publike. Bitcoin ka tejkaluar çdo kompani të vetme në tregun e aksioneve në një periudhë më të gjatë kohore.

Ish-CEO i MicroStrategy dhe avokati i njohur i Bitcoin, Michael Saylor, u drejtua në një intervistë të fundit me Stansberry Research se ai ende beson në Bitcoin në terma afatgjatë.

Diskutimi im me @DanielaCambone mbi paqëndrueshmërinë dhe performancën e $MSTR, roli im në @MicroStrategy, e ardhmja e #Bitcoin, Stablecoins, Altcoins dhe Gold, si dhe mendimet mbi rregulloren, makroekonominë, ruajtjen e pasurisë dhe përkufizimin e arsyeshëm të një inxhinieri të recesioni. https://t.co/hFCnR9eEd7

– Michael Saylor⚡️ (@saylor) 13 gusht 2022

“Mënyra për të menduar për të investuar në Bitcoin është, ju duhet të investoni vetëm atë që do të mbani për katër vjet ose më gjatë; në mënyrë ideale, është transferimi i pasurisë së brezave. Metrika që dëshironi të shikoni është mesatarja e thjeshtë lëvizëse e katër viteve.” Nëse keni një afat të shkurtër kohor, do të jetë shumë më stresues sepse është një aset i paqëndrueshëm. ”

Saylor vazhdon të theksojë se Microstrategy ka tejkaluar çdo aset, madje edhe kompanitë e mëdha të teknologjisë. Ai preferon të fitojë në një mënyrë të paqëndrueshme sesa të humbasë në një mënyrë jo të paqëndrueshme.

Arsyetimi i Saylor pas rënies së fundit të Crypto-s

Saylor beson me vendosmëri se këto ngjarje që shkaktuan rënien e fundit të kriptos u shkaktuan nga normat e interesit në hyrje dhe shtrëngimi nga Fed. Katalizatori tjetër ishte Terra Luna Meltdown, i cili preku shumë kripto. Ai beson se një stabilcoin algoritmik ishte një aksident që priste të ndodhte.

Mendimi i Saylor është se këto ngjarje duhet të ndodhin për të nxjerrë jashtë aktorët e këqij të industrisë. Pjesëmarrësit e tregut tani janë më të arsimuar dhe më të kujdesshëm në lidhje me aplikacionet bankare që ofrojnë rendimente të mëdha.

“Nëse beson në para të shëndosha, duhet të shesësh arin dhe të blesh bitcoin.” thotë Saylor.

Saylor kohët e fundit dha dorëheqjen si CEO i MicroStrategy për t’u fokusuar në Bitcoin

Pas 33 vitesh që ishte CEO i MicroStrategy, Micheal Saylor dha dorëheqjen kohët e fundit në vend që të merrte rolin e kryetarit ekzekutiv. Phong Le, presidenti aktual i MicroStrategy, do të marrë rolin e tij si CEO. Mesazhi i MicroStrategy për investitorët ishte se Saylor do të vazhdojë të ofrojë mbikëqyrje nga strategjia e blerjes së bitcoin të kompanisë si kreu i Komitetit të Investimeve të Bordit.